Connect with us

Érdekességek

Így értékelték a szakértők a csapatok draftjait

Holnap mi is megkezdjük a draftértékelő sorozatunkat, ahol csapatról csapatra részletesen végigmegyünk a húzásokon, addig viszont itt van az amerikai szakértők azonnali reakciója a general managerek idei munkásságára.

René Bugner szedett össze 20 neves szakértőt és foglalta táblázatba az értékelésüket. A táblázat a csapatokat tekintve a legjobbtól halad a legrosszabb felé, értékelőket tekintve pedig a legjószívűbbtől a legkeményebbig.

Ezek alapján a Steelers nyerte az idei börzét, de nagyon jól teljesített a Bears, az Eagles, a Commanders és a Chiefs is. Érdekesség, hogy a két pennsylvaniai csapat tavaly is a legjobbak közt volt, olyannyira, hogy az első két helyet érdemelték ki.

A konszenzusos összesítés szerint a legrosszabb draftja nem túl meglepő módon a Falconsnak volt, ráadásul annyira voltak lemaradva a második legrosszabb Brownstól, mint ők a 21. helyezett Seahawkstól. Szintén rossz draftja volt a szakértők szerint a Brownsnak, a Panthersnek, a Titansnek és a Broncosnak.

Az értékelési szempontrendszer persze mindegyik szakértőnél valamilyen szinten más és más lehet, ezért érdemes lehet külön elolvasni őket, ha érdekel mondjuk néhány kirívó vélemény.

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zotya
Zotya
2024-04-29 07:00

elírtad a szakértők számát ;)
Amúgy köszi az összefoglalót.

Braindead
Braindead
2024-04-29 10:07

A Sports Illustrated Falcons A-ja a legviccesebb, a többiekéhez képest… :)

ahanem
ahanem
Reply to  Braindead
2024-04-29 16:22

amit náluk szívnak, na abból kérnék én is

Bálint Unger
Bálint Unger
2024-04-29 09:24

A Packers nem húzott váratlant (se fel-, se lefelé nagyon kilógva), decent draft volt ez, én elégedett vagyok.

Tibor Cseh
Tibor Cseh
2024-04-29 09:37

Tegnap volt egy cikk az nfll.com-on arról,hogyan vitték el a 150 legjobbra értékelt játékost.Végignéztem és ha jól emlékszem a legtöbbször és legnagyobbakat a Cards,Redskins,Panthers,Falcons,Pats reachelte,meg talán Bengals,Jags,Lions, Broncos,de nekik voltak nagy stealjeik is.

gyeek
gyeek
2024-04-29 11:36

Az FK szerkesztőség értelmesebben tudná összehozni ezt a dolgot ezeknek az újságíróknak a felénél. Kíváncsi voltam Nate Davis hogy érvelt pl. a D-hez: sehogy, csak JJ “all-in” bemondásán rugózott. Associated Press szavazó is gondolom. :D

Tamasi Antal
Tamasi Antal
2024-04-29 14:30

Ha egy csapat megítélésében ezen szakértők véleménye nyolc! szintet fed le, akkor túl nagy a szórás.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x