Connect with us

Érdekességek

Így értékelték a szakértők a csapatok draftjait

Holnap mi is megkezdjük a draftértékelő sorozatunkat, ahol csapatról csapatra részletesen végigmegyünk a húzásokon, addig viszont itt van az amerikai szakértők azonnali reakciója a general managerek idei munkásságára.

René Bugner szedett össze 20 neves szakértőt és foglalta táblázatba az értékelésüket. A táblázat a csapatokat tekintve a legjobbtól halad a legrosszabb felé, értékelőket tekintve pedig a legjószívűbbtől a legkeményebbig.

Ezek alapján a Steelers nyerte az idei börzét, de nagyon jól teljesített a Bears, az Eagles, a Commanders és a Chiefs is. Érdekesség, hogy a két pennsylvaniai csapat tavaly is a legjobbak közt volt, olyannyira, hogy az első két helyet érdemelték ki.

A konszenzusos összesítés szerint a legrosszabb draftja nem túl meglepő módon a Falconsnak volt, ráadásul annyira voltak lemaradva a második legrosszabb Brownstól, mint ők a 21. helyezett Seahawkstól. Szintén rossz draftja volt a szakértők szerint a Brownsnak, a Panthersnek, a Titansnek és a Broncosnak.

Az értékelési szempontrendszer persze mindegyik szakértőnél valamilyen szinten más és más lehet, ezért érdemes lehet külön elolvasni őket, ha érdekel mondjuk néhány kirívó vélemény.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group