Connect with us

Minden ami NFL

FK! Top10 MVP jelölt 2024-ben

A NFL MVP díj mindig is egy irányító kitüntetés volt, de az elmúlt időszakban a passzjáték térhódításával csak még inkább eltolódott a QB-k irányába. Az elmúlt 10 évben csak irányító nyert, legutóbb Adrian Peterson mágikus szezonja kellett 2012-ben, hogy megtörje ezt a sormintát. Azonban amellett hogy irányítók nyerik, az elmúlt tíz alkalomnál csak olyanok nyertek, akiknek a csapata legalább 11 győzelmet szedett össze és ez nyilván magával vonzotta, hogy első vagy második kiemelt volt az adott csapat a konferenciájában. Az egyéni díj egy picit csapatdíj is. Tehát elsősorban ilyen játékosokat keresünk, akik megfelelnek ezeknek a paramétereknek, de természetesen várhatunk pár meglepetést is. Tavaly mindezek tudatában sem tettem Lamar Jacksont a legnagyobb esélyesek közé, így most kicsit jobban ráfekszek, hogy a paraméterek mellett keressek játékost.

10. Jalen Hurts

Az Eagles tavalyi botrányos szezonzárása okozhat egy enyhe recency biast, így hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy egyrészt még így is 11 győzelemmel zártak, ami csak eggyel volt kevesebb mint ami a főcsoport megnyeréséhez kellett, másrészt pedig hogy a támadósoruk top10-es volt, Jalen Hurts pedig top5-ben végzett például Total EPA-ben. Dani már írt róla, hogy Kellen Moore érkezése mit jelenthet a csapatnak és elsősorban mennyire megkönnyítheti Hurts munkáját. A csapat ráadásul a liga egyik legjobb skill személyzetével rendelkezik (Jahan Dotson érkezése talán még feljebb repítené őket ezen a listán), Barkley és Dotson érkezése után akárhova néz az irányító ott klasszis kapja majd a labdát. Nem lenne tehát meglepő ha mind csapatszinten, mind Hurts egyénileg előre lépne, az pedig már az MVP territóriumot jelentené.

Hogyan alakul át az Eagles támadósora Kellen Moore vezetésével?

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
HUF249024 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
HUF349034 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Csakeztne
Csakeztne
2024-08-30 15:10

Goff és Purdy egyaránt a kukások MVP-je. Egyébként Goff nem teljesen lehetetlen, Purdy viszont az. Hurts,Tua alsó run. A többiek lehetséges jelöltek, top3 favorit: Lamar, Mahomes, Burrow. Aki nem volt említve de esetleg homoríthat Rodgers. Stafford, Herbert.

Last edited 19 days ago by Csakeztne
bjeela
bjeela
2024-09-01 11:43

Nyugi, ezt is behúzza a Williams gyerek, ahogy a gyűrűt is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x