Minden ami NFL

5 szezon előtti jóslat, ami bejött, és 5 ami nem

Published on

A holtszezonban nagyon sok időnk van gondolkodni dolgokon, és helyenként túlgondolni dolgokat az előttünk álló idénnyel kapcsolatban. Én is írtam rengeteg cikket, beszéltem sok podcastben, tele voltam hot és kevésbé hot take-ekkel arról, hogy mi is fog történni a szezonban. Négy forduló után persze még kicsit korán vagyunk, de most visszanéztem a nyári cikkeim, podcastjeim és jóslataim, hogy hozzak 5 (nem túl egyértelmű) jóslatot ami bejött, és 5 olyan jóslatot, ami eddigi tudásunk alapján eléggé mellé ment. 

Ami bejött

1. Hogy a Bills jó lesz

A Bills kapcsán relatív negatív volt a közvélekedés, hiszen a holtszezonban láthatóan egy tudatos visszalépést hajtottak végre. Elengedtek olyan játékosokat, akik alappillérei voltak az előző érának (Stefon Diggs, Jordan Poyer, Micah Hyde, Tre White), miközben erősítések nem igazán érkeztek. Beleléptek abba a korszakba, amikor Josh Allen már sokat keres és így át kell alakítani kicsit a csapatépítési elveket.

Épp ezért sokan visszafogottabb szezont vártak a buffalóiaktól, ehhez képest az első három forduló után a liga legjobbjai voltak DVOA-ben, és a Ravens ellen csúnyább vereséggel – ami elég rossz matchup nekik – is az 5. legjobb csapatnak számítanak az FTN átfogó mutatója alapján. Josh Allen bebiztosítja magának a QB2 jelzőt – ráadásul az első négy meccsen egyértelműen jobban is játszott Mahomesnál –, az offense-t jól összerakta Joe Brady és remekül muzsikál a gyengébb skill sor is, miközben a védelem a sok sérült ellenére a Ravens elleni meccset kivéve szintén jól teljesített. Lesznek ilyenek, amikor belefutnak valakibe és túl kevés a tehetség (Matt Milano, Taron Johnson stb. sérülése után), de ez a Bills jó, és jó is marad.

FK! Preseason Power Ranking 2024 – 4. rész

A szezon előtti power rankingben a 4. helyre raktam őket, tehát azt hiszem mindenkinél magasabban voltam velük kapcsolatban. Szerkesztőségen belül chester volt még közel a 6. hellyel, a többieknél a 9-11. helyek közt tanyáztak. Sőt, a hot take-es podcastben is plusz egyként hoztam merész jóslatként, hogy konferenciadöntőbe jutnak. Ha ezt nem is érik el, azt hiszem azt kijelenthetjük, hogy a legtöbben túlságosan lenézték őket.

2. Hogy a Bengals nem lesz olyan jó

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
HUF249024 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
HUF349034 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

Click to comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group