Connect with us

Hír

A Ravens és a Seahawks is érdeklődik Antonio Brown iránt

Antonio Brown a különböző ügyei miatt jó eséllyel egyhamar nem fog pályára lépni, ugyanakkor a játékos optimista, az NFL pedig többször is bebizonyította, hogy képes rugalmasan kezelni pályán kívüli balhékat (például Aldon Smith vagy Josh Gordon is számtalan esélyt kapott már a ligától). Mike Silver infói szerint egyes csapatok is optimistán látják a remek elkapó helyzetét, többek között a Seahawks és a Ravens is erősen érdeklődik a Steelers korábbi klasszisa iránt.

Mindkét csapat elkapósorába elfér az erősítés, a Seahawks pedig például Josh Gordonnak és Mychal Kendricksnek is esélyt adott tavaly, pedig egyikük sem volt egy életbiztosítás. Pete Carrollékat nem nagyon bosszantja egy potenciális eltiltás  – ha jó áron tudnak minőségi játékost szerezni, akkor vállalják a kockázatot, egy AB féle klasszis pedig alacsony garantálttal bármikor megér egy próbát.

A Ravens már érdekesebb, mert bár Steve Smith-t is sikerült jól kezelni annak idején, nem biztos, hogy Lamar Jacksont, vagy úgy általában a csapatot jó ötlet lenne kitenni az AB-jelenségnek. A Ravens nélküle is remek kerettel rendelkezik (persze az elkapósor gyengébb csapatrésznek számít), a Seahawksszal ellentétben nem nagyon van rászorulva ilyen boom or bust játékosokra.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!