Connect with us

Hír

További hét játékos üli ki a szezont, köztük Marcus Cannon is

Nemcsak a COVID-IR-re kerülő játékosok száma nő, hanem az opt out mellett döntőké is. Az este folyamán heten is bejelentették, hogy kiülik a szezont – írja többek közt a PFT.

  • De’Anthony Thomas, KR/PR, Baltimore Ravens – 150 ezer dolláros illetményét kap
  • Caleb Brantley, iDL, Washinton – 350 ezer dollár
  • Dan Vitale, FB, New England Patriots – 150 ezer dollár
  • Najee Toran, OG, New England Patriots – 150 ezer dollár
  • Marcus Cannon, RT, New England Patriots – várhatóan 350 ezer dollár
  • Chance Warmack, OL, Seattle Seahawks – 150 ezer dollár
  • Maurice Canady, CB, Dallas Cowboys – 150 ezer dollár

A legnagyobb név a listán természetesen Marcus Cannon, a Patriots kezdő jobb oldali tackle-je, akinél még 2011-ben diagnosztizáltak Hodgkins limfómát, így várhatóan veszélyeztetettnek számít, habár egyelőre ezt még nem erősítették meg. A helyét Yodny Cajuste, Korey Cunningham, vagy Justin Herron veheti át.

Rajta kívül ismertebb lehet még Dan Vitale, aki a Packers fullbackje volt korábban, idén pedig a Patriotshoz igazolt, hogy helyettesítse James Develint. Chance Warmack korábban elsőkörös falember volt, de leginkább bustnak tekinthető, De’Anthony Thomas szintén nagy reményekkel érkezett a ligába szélvészgyors elkapóként, de csak visszahordóként ragadt meg.

A játékosok augusztus 3-ig dönthetnek az opt out mellett, amelyet később nem lehet megváltoztatni, viszont mindenki kap némi illetményt. Azok a játékosok, akik orvosi indokkal hagyják ki a szezont 350 ezer dollárt kapnak az NFL-től, akik pedig orvosi indok nélkül opt outolnak, 150 ezer dollárt kapnak. A szezont kiülő játékosok szerződése mindenképp tolódik egy évvel, a veszélyeztetettek viszont megkapnak egy “accrued”, tehát teljesített szezont a szabadügynök piac felé.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!