Connect with us

Hír

Rövidhírek: Jordan Howard az Eaglesnél, CJ Henderson IR-en

A Philadelphia Eagles csapatánál négy játékos is Covid-IR-re került, miután az elkapó JJ Arcega-Whiteside pozitív mintát produkált. Érdekes módon vele csak a gyakorlócsapatos elkapó Deontay Burnett volt közeli kontaktban, aki így szintén a listán kötött ki, ahogy a futó Corey Clement és a pass rusher Vinny Curry is, viszont ők Arcega-Whiteside-tól függetlenül voltak közeli kapcsolatban olyan személlyel, aki elkapta a koronavírust.

Az Eagles emellett leigazolta a futó Jordan Howardot, akit tavaly is a csapatnál volt, de tavasszal a Dolphins leigazolta. Idén 28 futása volt 33 yardért (1,2 yardos átlag) és 4 TD-ért. Emellett van egy elkapása mínusz 3 yardért. Nagy fogás.

A Jaguars sérültlistára helyezte az első körös újonc cornerbacket, CJ Hendersont. A fiatal védő nagyon jól kezdte a profi karrierjét, de aztán visszaesett. Idén 390 yardot és 4 TD-t engedett egy interception mellett.

A Seahawks még a csütörtök esti rangadó előtt sérültlistára helyezte a cornerback Quinton Dunbart, így legalább három meccset kell kihagynia. A Cardinals is IR-re tett két játékost a meccs előtt, mindketten védőfalemberek: Corey Peters térdsérülés miatt az egész évet kihagyja, Jordan Phillips helyzete nem ilyen súlyos, ő később visszatérhet.

A Vikings Covid-IR-re tette a fullback CJ Hamet. Azt egyelőre nem tudni, hogy pozitív mintát produkált, vagy csak közeli kontaktban volt valakivel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!