Connect with us

Hír

Szerdán lesz a Ravens-Steelers rangadó, két másik találkozó időpontja is változott

Ismét halasztani kellett a Ravens-Steelers mérkőzést a baltimore-i csapatban tomboló koronavírus miatt. A legfrissebb döntés értelmében kedd helyett szerda délután rendezik meg a találkozót, magyar idő szerint 21:40-kor. Azért ilyen korán egyébként, mert az NBC közvetíti a New York-i Rockefeller Centernél a híres karácsonyfaállítást.

Ezzel együtt változott a két csapat következő fordulós mérkőzésének időpontja is: az eredetileg csütörtökre tervezett Ravens-Cowboys meccset kedd estére (magyar idő szerint szerda hajnal 02:05-re), a vasárnapi Steelers-Washington találkozót pedig hétfő délutánra (magyar idő szerint 23:00-ra) tették át.

A Ravensnél brutális Covid-para van jelenleg: egy felelőtlen erőnléti edző miatt többen is megfertőződtek vagy közeli kapcsolatba kerültek fertőzött személyekkel, csak az elmúlt kilenc napban 22 játékos került Covid-IR-re. Jelenleg a csapat 53 fős rosteréből csak 38-an bevethetőek, többek között az irányító Lamar Jackson is a hiányzók listáján (ő pozitív mintát adott).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!