Connect with us

Érdekességek

Már Aaron Rodgers az MVP-cím favoritja

Patrick Mahomes gyenge- és Aaron Rodgers parádés játéka az előző fordulóban azt eredményezte, hogy a Packers irányítója átvette a vezetést az MVP-címért folyó versenyfutásban, legalábbis a fogadóirodák szerint. Jelenleg 295 dollárt kellene Rodgersre tenni 100 dollárnyi nyereményért, míg Mahomes esetében 100 dollárral már 250 dollárt nyerhetnénk (effektíve Rodgersre 1,33-as a szorzó, míg Mahomes esetében 3,5-ös).

Bár a 14-1-es Chiefs továbbra is a liga legjobb mérlegével rendelkező csapata, Rodgersnek már annyival jobbak a számai, hogy még ezt is felülírja. 44 TD-je a legtöbb a ligában, mindössze öt INT-t dobott, a 119,4-es passer ratingje pedig minden idők harmadik legmagasabbja. Mahomes ezzel szemben csak a passzolt yardokban előzi meg Rodgerst (4740 vs. 4059), hattal kevesebb TD-t és eggyel több INT-t dobott (ha nem lenne ennyire szerencsés idén, akkor dupla ennyi pickje is lehetne), a passer ratingje pedig 108,2-es. Ráadásul az sem segít neki, hogy a Chiefs pihentetni fogja a fontosabb játékosait, így minden valószínűség szerint már nem tud javítani a statisztikáin.

1999 óta nem nyerte meg az aktuális MVP a Super Bowlt – idén a két legjobb csapat két legjobb játékosa közül lesz valaki a legértékesebb, vajon megtörik az átok?

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!