Connect with us

Hír

A Raidersnek is elege lett David Irvingből

A Raiders februárban egyezett meg David Irvinggel a folytatásról, de a védőfalember nem tudott élni a sokadik felkínált lehetőséggel, így három hónappal később a csapat hivatalosan is kivágta. Ezzel nem kizárt, hogy véget ért a tehetséges, de rendkívül problémás játékos karrierje.

Irving 2015-ben draftolatlan volt, a Chiefs adott esélyt a 201 centi magas játékosnak. Egyetlen meccset sem játszott a csapatban, majd miután nem tartottak rá igényt, a Cowboysnál talált új otthont magának. A védő újoncként 12 meccsen lépett pályára, majd a következő idényben 16 mérkőzésen kapott szerepet, ezeken összesen 4,5 sacket és 27 tackle-t jegyzett.

A 2017-es idényben aztán berobbant: bár négy-négy meccset kihagyott agyrázkódás és eltiltás miatt, így is hét sacket és 22 tackle-t gyűjtött, illetve volt hat leütött passza is. Ezt a teljesítményt azonban nem sikerült megismételni: az elmúlt három évben sérülések és eltiltások miatt csak négy meccsen játszott, egyszer már a visszavonulását is bejelentette, így nem nagyon számíthat érdeklődőkre a piacon.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!