Connect with us

Hír

Mahomes visszatért a hét játékosai közé

Szokásosan szerda reggel osztja ki az NFL a hét legjobb játékosainak járó elismeréseket. Nézzük, kik érdemelték ezt ki a 10. fordulóban. 

AFC

Az AFC-ben a hét támadója a Chiefs irányítója, Patrick Mahomes lett, aki karrierje során hetedszer, idén először viheti haza ezt az elismerést. A Raiders ellen 35/50, 406 yard, 5 TD volt a mérlege, pályafutása során hatodjára dobott 400+ yardot és ötödjére 5+ touchdownt. A védőknél a Dolphins cornerbackje, Xavien Howard kapott díjat, aki a Ravens ellen kiütötte a labdát Sammy Watkins kezéből, felkapta és visszahordta egy 49 yardos touchdownra. A speciális egységben a Colts játékosának, EJ Speednek a teljesítményét ismerték el, aki egy blokkolt puntot hordott vissza TD-re, illetve volt még egy szerelése is. Az utóbbi két évben ez már a második díja.

NFC

Az NFC-ben a hét támadója a 49ers elkapója, Deebo Samuel lett, aki 133 scrimmage yardot (97 elkapott és 36 futott) és két touchdownt tett be a közösbe a Rams elleni győzelem alkalmával. Idén már több mint 1000 scrimmage yard és 7 TD került a neve mellé. A védőknél az Eagles cornerbackje, Darius Slay kapott díjat, aki egy 82 yardos fumble return TD-t jegyzett a Broncos ellen, ezzel pedig kvázi megnyerte a meccset. Emellett egyébként egy elkapást engedett csak, azt is mínusz 2 yardért. A speciális egységben a Panthers rúgójának, Zane Gonzaleznek a teljesítményét ismerték el, aki négyből négy mezőnygólt és kettőből két extrát vágott be volt csapata ellen. Idén ez már a második díja.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!