Connect with us

Hír

A Seahawks és a Colts versenyezhet Mayfieldért

Baker Mayfield már azelőtt cserét kért a Brownstól, hogy megszerezték volna Deshaun Watsont, ráadásul volt egy olyan kellemetlen periódus, amikor úgy tűnt, két szék közt a padlóra esik a clevelandi csapat. Azóta Watson már az övék, Mayfieldet pedig el fogják cserélni, a kérdés csak az, hogy hová és mennyiért.

Jeff Howe információi szerint az irányító azt szeretné, ha a Coltsba cserélnék el, azonban neki nincs no-trade záradék a szerződésében, tehát a Browns nem kötelező ezt figyelembe venni. Az indianapolisiak egyébként érdeklődnek (via James Palmer), de a Seahawks is így tesz (via Josina Anderson). Azt egyelőre nem tudni, hogy mennyire gondolják komolyan és mennyit lennének hajlandóak feladni, de a Brownsnak nyilván az a jó, ha többen is hajlandóak lennének cserélni Mayfieldért – ugyanis ha egycsapatos a verseny, akkor nem túl jó az alkupozíciójuk.

Mindkét csapat érdeklődése érthető, hiszen egyik helyen sincs kezdő szintű QB, és mindkettő könnyedén be tudja vállalni Mayfield egyébként nem túl magas $18,9 milliós fizetését az idei évre, hiszen konkrétan ennek a két csapatnak van a legtöbb helye a fizetési plafon alatt jelenleg.

Egyes hírek szerint egy második körös és egy kondícionális harmadik körös cetli lehet Mayfield ára, utóbbi átalakulhatna egy második körré bizonyos feltétel(ek) teljesülése esetén. Ez egyelőre inkább csak találgatás és egy körülbelüli árcédula, mintsem a biztosan várható ellenérték, de egyébként reálisnak tűnik.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!