Connect with us

Hír

A Browns Will Fullert, a Patriots Odell Beckhamet nézte ki magának

Vannak még jó veterán elkapók a piacon, mint Julio Jones, Jarvis Landry, Odell Beckham, Will Fuller, AJ Green, Cole Beasley, TY Hilton, Sammy Watkins vagy Antonio Brown, szóval aki akarja, még megerősítheti a WR-szekcióját. A hírek szerint a Browns és a Patriots is ezen dolgozik.

Benjamin Allbright információi szerint a Browns Will Fullert szeretné leigazolni, akinek híresen jó volt a kapcsolata Deshaun Watsonnal a pályán (és azon kívül is). A korábbi első körös szélvészgyors elkapó elég sérülékeny, nem nagyon lehet benne egész szezonra megbízni, tavaly is csak két meccsen szerepelt a Dolphins színeiben és még sosem tudott végigjátszani egy teljes idényt. Azonban amikor a pályán van, akkor a liga egyik legveszélyesebb mélységi célpontja, és jól illene Amari Cooper túloldalára.

Jeremy Fowler pedig arról számolt be, hogy Odell Beckham iránt a Patriots érdeklődik, habár csak kezdeti stádiumban vannak az egyeztetések és nem is sietnek a felek sehová az elkapó sérülése miatt. Már a Brownsból való kivágása után is érdeklődött iránta a New England és OBJ-ről is tudni, hogy régóta kacérkodik a gondolattal, hogy Belichick kezei alatt dolgozzon, ősszel azt mondta, hogy nagyon közel volt ahhoz, hogy a Patsbe igazoljon. A csapatnak szüksége is lenne egy ilyen igazi első számú elkapóra.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!