Connect with us

Hír

A Browns hazaküldte Clowney-t, a Patriots eltiltotta újonc cornerét

Jadeveon Clowney csütörtökön nemtetszését fejezte ki a Browns edzői stábjával kapcsolatban és azt mondta, hogy 95 százalékig biztos abban, hogy jövőre nem fog visszatérni. Nos, úgy néz ki már ezen a héten sem kell játszania a Browns szerelésében, ugyanis a csapat hazaküldte őt a tegnapi edzésről a megszólalása miatt. A korábbi 1/1-es nyilatkozatára a másik korábbi 1/1-es Myles Garrett így reagált, kölcsönvéve Mike Tomlin régi mondását:

“Önkénteseket akarunk itt, nem túszokat.”


Mindeközben a Patriots eltiltotta az újonc corner Jack Jonest és a punter Jake Bailey-t is – mindketten sérültlistán voltak eddig. Mike Reiss információi szerint Jones elkésett, illetve ki is hagyott rehabilitációs időpontokat, pénteken pedig kiürítette az öltözőjét az eltiltás és a pénzbüntetés hírére. Nem jó jelek egy olyan játékosnál, aki azért csúszott a drafton, mert karakter problémák voltak nála. Bailey esetében arról volt szó, hogy a punter úgy gondolta, már vissza tud térni sérüléséből, a csapat viszont nem így látta, ebből fakadt egy nézeteltérés.

Mindkét játékos két meccspénzt bukhat emiatt, illetve Bailey-nek a nyáron aláírt négy éves szerződésének garantált tartalmait is semmisítheti a Patriots, ami a gyenge játékának fényében jól is jön a gárdának.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!