Connect with us

Hír

Az Eagles elcserélheti Darius Slayt

Kisebb-nagyobb meglepetésre a sztár cornerback Darius Slay engedélyt kapott az Eaglestől, hogy ügynökével együtt partnert keressenek egy potenciális cseréhez – írja Dianna Russini, aki hozzáteszi, hogy az Eagles szeretné megoldani a helyzetet és megtartani a védőt.

UPDATE: Nem Slay kezdeményezte a cserét, hanem a tárgyalások nem haladtak a felek közt és az Eagles erre azt mondta, hogy akkor kereshet cserepartnert és ezáltal jobb üzletet magának, ha tud.

Slay idén $17,5 milliót keresne, ami bőven top10-es fizetés, de tavaly All-Pro formában játszott és jövőre le is jár a szerződése. Tehát ha az Eagles meg szeretné tartani, akkor valószínűleg egy új szerződést kellene neki adni, amit nem feltétlen akarnak egy 32 éves cornerbacknek. Ha mégis megtennék, akkor az segítene az idei cap helyzeten, akár bő 10 millióval is beljebb kerülhetnek, ami nem jönne rosszul a sok szabadügynökkel.

Slay 2020-ban érkezett az Eagleshöz a Lionstől, és nagy szerepe volt az idei Super Bowl menetelésben. Ha Slayt és a szabadügynökké váló James Bradberryt is elvesztené az Eagles, az elég nagy érvágás lenne a CB-sorban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!