Connect with us

Minden ami NFL

Egy dolog, amit muszáj megtennie a lemaradó csapatoknak

18 franchise számára véget ért a 2023-as NFL szezon, és megkezdhetik a készülődést az előttünk álló offseasonre. Segítségképp egy-egy tanáccsal látnám el a tulajdonosokat, amit szerintem muszáj megtenniük a következő hetekben-hónapokban azért, hogy jó irányba induljanak a dolgok.

Atlanta Falcons: kinevezni Mike Macdonaldot vezetőedzőnek

A kötelező lépést megtette Arthur Blank azzal, hogy Arthur Smith vezetőedzőt kirúgta a Saints elleni vereséget követően. Tudnék azzal vitatkozni, hogy a general manager Terry Fontenot-nak is követnie kellett volna, de a fő bajforrást megszüntették. Már csak a megfelelő utódot kell megtalálni, én pedig a Ravens védőkoordinátorában látom ezt.

BREAKING: A Falcons kirúgta Arthur Smith-t

Nem vagyok valami lelkes a 2024-es főedző felhozatalért, de Macdonald toronymagasan kiemelkedik a mezőnyből, ami a kérők számán is meg fog látszani. Nem csak azért ő a legszebben csengő név, mert kiváló munkát végzett a Ravens védelmével az elmúlt két évben, hanem azért is, mert igazi kincseket hozhat magával. Az edzőkinevezések többségében ugyanis a kiválasztott személy korábbi csapatának pozíciós edzőit hozza magával, így érdemes az alapján is szétnézni. Tavaly a Texans például óriásit húzott azzal, hogy DeMeco Ryans mellé megnyerte Bobby Slowikot is, hasonlót remélhetnek Macdonalddal, aki értékes segédedzőket hozhatna magával a Ravensből, amelynek jelenleg az egyik, ha nem a legjobb edzői brigádja van a ligában, és csodát tudnának művelni a Falcons jelenlegi játékoskeretével is.

Arizona Cardinals: draftolni Marvin Harrison Jr-t

Ahogy arra számítani lehetett, Kyler Murray hiányában és egy újjáépülő rosterrel nem lehetett komolyabb eredményeket elvárni a Cardinalstól, sokkal inkább a különböző kérdőjelek eltűntetése volt a cél. Párra választ kaptunk, például hogy Gannonnak jár egy következő szezon, viszont a legégetőbb kérdés továbbra is az, hogy Kyler Murray-vel kell tervezni, vagy sem. Erre akár az áprilisi drafton is hamar választ kaphatunk, viszont én azt javasolnám, hogy inkább válasszanak egy korszakos elkapót.

Bárki is fogja irányítani a támadósort, nem lesz egyszerű dolga, a WR-szoba eléggé kiürült. Marquise Brown nem tudta azt az összhangot hozni Murray-vel amit az Oklahomán, lejárt a szerződése és nem látom sok értelmét hogy újraigazolják. Rondale Moore vagy Michael Wilson nem elég jók első számú elkapóknak, ahogy Greg Dortch vagy Zach Pascal is inkább a mélység fenntartására elegendő. A szurkolók Larry Fitzgerald draftolásával vagy DeAndre Hopkins elcsábításával ahhoz vannak szokva, hogy mindig volt egy sztárelkapó a keretben, én megadnám nekik ezt az élményt Harrisonnal, aki nagyon hamar Kyler Murray kedvenc célpontjává válhat, illetve a franchise jövőjének egyik alapköve lehet. Már csak azért kell szurkolniuk, hogy legyen még egy kétségbeesetten irányítót kereső csapat, és akkor még cserélni sem kellene érte.

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
monthly
yearly
4,99 EUR49,99 EUR
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
monthly
yearly
7,99 EUR79,99 EUR
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Támogató
monthly
yearly
11,99 EUR119,99 EUR
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group