Connect with us

Hír

Mayfield szinte biztosan nem kap franchise taget

A Buccaneers érdekes helyzetben találja magát idén, hiszen lejár a szerződése a sztárelkapó Mike Evansnek, az elit safety Antoine Winfield Jr.-nak, illetve az irányító Baker Mayfieldnek is. Arról már beszámoltunk, hogy Evansszel nem haladnak valami jól a tárgyalások és könnyen lehet, hogy a WR távozni fog. Van azonban egy franchise tag lehetősége a csapatnak, amit felhasználhat valamelyikük megtartására.

A Tampa Bay Times információi szerint ha ezt használni fogja a Buccaneers, akkor minden bizonnyal Winfieldre teszik majd a taget. Ez egyben azt is jelenti, hogy Mayfielddel vagy megállapodnak a piac nyitása előtt, vagy szabadügynökké válik és bárhová aláírhat.

Az egyébként teljesen logikus, hogy ha nem tudnak egyikkel sem megegyezni, akkor Winfield a prioritás, hiszen fiatal, elit védő, akire hosszú távon lehet számítani, míg Mayfield azért inkább átmeneti megoldásnak számít – annak tényleg nem rossz, de ennek van kisebb jelentősége, még ha irányító is.

Mondjuk ha végül nem marad Mayfield, akkor az érdekes helyzetet teremt, hiszen draftolni nem lesz egyszerű a 26. helyről, a piacon pedig csak Kirk Cousins jelentene előrelépést Mayfieldhez képest, de ő meg lehet túl sokba kerülni a Buccaneers jelenlegi helyzetében. Vagy próbálkozhatnak Russell Wilsonnal, Ryan Tannehillel, esetleg Jimmy Garoppolóval, Jacoby Brissettel vagy Sam Darnolddal. Egyik sem túl kecsegtető opció.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group