Connect with us

Hír

A Jaguarsnál csalódottak, hogy elúszott a Packers elleni győzelem

Az egyik vasárnapi meglepetést a Jaguars szolgáltatta: nemcsak, hogy viszonylag sikerült limitálni a Packers offense-t, de reális esélyük lett volna megnyerni a mérkőzést. Ám nem sikerült a végén a Packers 15 yardosa környékén megcsinálni a 4&1-et, ami érthetően frusztrálja az amúgy jól teljesítő Jaguárokat.

 

greenbaypackersvjacksonvillejaguarsplzinazamhrl

 

Mindig van mit tanulni, akár nyersz, akár veszítesz. Megakartuk nyerni, hisz a csapat mögött nagyon nehéz idők állnak. Az irány viszont jó” – mondta Hurns, aki nem tudta megcsinálni a mindent eldöntő screen játékot. “4&1-re meg kell tudnod szerezni azt az egy yardot. Nagyon fáj az eset, hisz egy nagyon jó csapat ellen játszottunk“.

 

Brandon Linder, a csapat centere szerint “elfogadhatatlan” volt az a hiba és Gus Bradley is elégedetlenül nyilatkozott. Azonban e a Jaguars szerencséjére a csoportból egyedül a Texans tudott győzni az első héten és ők is nagyon nyögvenyelősen. A következő héten a Chargers ellen lépnek pályára idegenben, ellenük lehet javítani, hisz a San Diego 27-10-es negyedik negyedes vezetésről tudott kikapni.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!