Connect with us

Hír

Sérülések és egy kis fantasy jelentés

Nem maradhat el sajnos NFL hét sérülések nélkül, ez most sincs másképp. Összeszedtük nektek egy hírbe a délelőtti riportokat.

 

garoppolo-2

 

Kezdjük a legfrissebbel, a magyar idő szerint fél 4-kor kezdődő londoni Colts@Jaguars meccsel, ahol főképp a “hazaiaknál” van felfordulás. Julius Thomas nem öltözik be, mint ahogy Dan Skuta sem, utóbbi azt jelenti, hogy az újonc Myles Jack először mutatkozhat be kezdőként a profik között. Továbbá Jared Odrick játékára sem számíthatnak a Jaguárok. A Coltsnál Phillip Dorsett játéka volt kérdéses, de végül ott lehet a Wembley gyepén.

 

Delanie Walker a múlt héten nem volt bevethető a Titansnél, most a reggeli hírek szerint játszani fog Houstonban. Hasonló helyzetben van a Saints elkapója, Willie Snead is, aki a Chargers ellen újra pályára léphet.

 

A Ravensnél futócsere történt, és Terrance West fogja a több lehetőséget kapni, Justin Forsett pedig csak csereként kerül bevetésre.

 

A Lionsnál két kulcscélpont, Eric Ebron és Marvin Jones játéka is kérdéses volt, de mindketten Stafford rendelkezésére állhatnak a Bears ellen. Az ellenfélnél Alshon Jeffery bevetésre kész, a sérült Jeremy Langford helyén pedig az újon Jordan Howard kerül bevetésre.

 

Dez Bryant játékára minimális az esély a 49ers ellen, bár elutazott a csapattal a Levi’s Stadiumba, nem valószínű, hogy pályára lép. Egy másik elkapó, Tavon Austin ugyanakkor játékra kész állapotba került a Cardinals elleni csoportrangadóra.

 

A Patriotsnál annyi bizonyos, hogy nem Julian Edelmannek kell majd irányítania. Meccs előtt lesz hivatalos döntés arról, hogy Jimmy Garoppolo tudja-e vállalni a játékot, vagy ismét Jacoby Brissett vezetheti a Hazafikat a pályán.

 

Russell Wilson egy speciális térdvédőben fog játszani a Jets ellen, kérdés, hogy a zöldek félelmetes védőfala ellen ez elég lesz-e.

 

További inaktív jelentést ezen a linken találtok, amiket kezdés előtt 1 órával frissítenek.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!