Connect with us

Hír

Gabriel megmutatná a kétkedőknek

 

Taylor Gabrielt egész életében lenézték, ha a fociról volt szó. Nem volt magasan jegyzett játékos a gimiben sem, nem draftolták a produktív egyetemi karrierje ellenére sem, a Browns vitte el szabadügynökként, de két év után megváltak tőle. Idén felkapta a Falcons és közel 600 yardot szerzett elkapásból és emellé 6 TD is párosult a levegőben és egy a földön is, nagy szerepe volt abban, hogy az atlantaiak Super Bowlba jutottak. Motivációját pedig a kétkedőktől szedi:

 

“Ott van a teher a vállamon. Nagyon sok kétkedőm volt a teljes NFL-karrierem során a magasságom és a méreteim miatt. Viselnem is kell a terhet a vállamon ahhoz, hogy extrát nyújthassak és hogy biztosra menjek, hogy senki sem dolgozik nálam többet.”

 

ATLANTA, GA - NOVEMBER 27: Atlanta Falcons wide receiver Taylor Gabriel (18) runs the ball for a touchdown during the first half of the NFL game between the Arizona Cardinals and the Atlanta Falcons on November 27, 2016, at the Georgia Dome in Atlanta, Georgia. (Photo by Frank Mattia/Icon Sportswire)

 

Az Abilane Christian Pro Dayén 170 centivel és 76 kilóval mérlegelt Gabriel és nagyon csalódott volt, hogy az egyetemi produktivitását és az atletikus képességét figyelmen kívül hagyták a játékosmegfigyelők.

 

“Mivel dúl bennem a versenyszellem, szerettem volna, ha draftolnak. Szerettem volna hallani a nevem és hogy feljön a képernyő alján, de ezzel egyidőben azt éreztem, hogy azt az utazást, aminek részese vagyok, végig kell vinnem. Ez juttatott el idáig.”

 

Ez juttatta el Gabrielt egészen a Super Bowlig.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!