Connect with us

Hír

A Bills Tony Romót akarja

 

A CBS-es Jason La Canfora riportja szerint a Bills erősen érdeklődik Tony Romo iránt. Igaz, Romo inkább a Cardinals, Broncos, Texans, Chiefs vonalon mozogna, de a Texans Ian Rapoport szerint kiesett, a Chiefs aligha ad tovább Alex Smith-en, a Cardinalsnál pedig nagyon valószínű, hogy Palmer visszatér. Így csak a Denver lenne opció, de ők meg nem nagyon cserélnének, így a Bills egy elég potens opció lehet.

 

New Orleans Saints v Dallas Cowboys

 

A Bills éppenséggel pont olyan helyzetben van, hogy a vártnál nagyobbat is áldozhat Romóért. Ugyanis, amennyiben kivágják Tyrod Taylort, akkor 13 millió dollárt spórolnak meg, ami nagyjából megfelel Romo fizetésének. Ezek után Romo szerződése már nem fog tartalmazni garantált tartalmakat, így a 2017-es szezon után eldönthetik, hogy megtartják, vagy elengedik.

 

A hírek esetleges kompenzációról nem szólnak, viszont akár egy harmadik körös pick is benne lehet a pakliban, ha reálisan nézzük. A Dallas szinte biztos, hogy kivágja Romót, ha nem tudják elcserélni, egyszerűen ennyire pocsék a cap helyzetük, a piacon viszont biztos, hogy a Broncos lenne a befutó a Billsszel szemben. Ha Buffaloban akarják, akkor még most kell cselekedni.

 

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!