Connect with us

Hír

Cutler fityiszt mutathat a csapatoknak

 

Egy nem várt fejlemény kezd el pletykaként terjengeni az NFL világában, miszerint  néhány insider nem lepődne meg, ha Jay Cutler (akitől szabadulna a Bears, és állítólag egyes csapatok szívesen lennének partnerek az üzletben) a visszavonulás mellett döntene.

 

jay_cutler

 

Rögtön meg is kezdődtek a találgatások és elemzések, hogy miért tenne ilyet Cutler. Egyrészt ez elrettentheti a trade-partnereket, amiért a Bears nem tudná őt elcserélni, viszont ha kivágják, akkor jóval szabadabb kezet kap, hiszen egy vadiúj szerződésről tárgyalhat a kérőkkel. Másfelől viszont elég trendi lett mostanság a korosabb irányítók között a visszavonulás gondolata, hiszen Tony Romo, Carson Palmer és Ben Roethlisberger is kacérkodott már ezzel a gondolattal az offseason során, mindnyájan rengeteg sérüléssel a hátuk mögött jutottak volna erre a döntésre. Cutlernek amúgy is nagyon vegyes megítélése van az NFL-ben, hiába a Bears történelmének legjobb irányítója a számok alapján, messze nem ő a közönségkedvenc a városban

 

Cutler jól halad a felépülésében a műtétét követően, és a 2017-es szezonkezdetre makk egészségesen térhet vissza. Viszont a kérdés már nem csak az lehet, hogy melyik csapatban, hanem hogy egyáltalán visszatér-e?

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!