Connect with us

Hír

Lynch: a 49ers nem olyan rossz

 

A San Francisco 49ers 2-14-es szezonra volt képes 2016-ban, ami a második legrosszabb mérleg volt az NFL-ben. Chip Kelly és a GM Trent Baalke is repült, jött a helyükre Kyle Shanahan és John Lynch. Utóbbi szerint viszont nem olyan vészes a helyzet, mint ahogy tűnik, hisz bár “Van pár lyuk a keretben, de elmondhatom, hogy amikor nézem a videókat a csapatról, nem egy 2-14-es gárdát látok”.

 

jj

 

Pedig a tavalyi szezon alapján sokkal többre nem lett volna képes a csapat. Az offense 27. volt feltett pontokban és utolsó előtti total yardokban, egyedül a Rams volt gyengébb náluk. A védelem pedig még rosszabb, hisz a csapat engedte a legtöbb yardot, futott yardot és pontot meccsenként.

 

Persze nyilván nem lesz ugyanolyan a 2016-os és 2017-es csapat. Ott a draft, a szabadügynök piac, kis szerencsével NaVorro Bowman és Carlos Hyde is teljesen egészséges lesz, ráadásul egyre többször hozzák velük szóba Kirk Cousinst is. Valami előrelépés biztos lesz, hisz a tavalyi formánál csak jobbat mutathat a csapat.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!