Connect with us

Hír

DJ: Bell megérdemli a nagy pénzt!

Már csak 6 napja van megegyeznie a Pittsburgh Steelersnek Le’Veon Bell hosszú távú szerződéséről, de az eddigi jelek szerint ez inkább nem fog megtörténni, mint igen, hogy klasszikust idézzünk. Ugyanakkor nem csak maga a játékos szurkol azért, hogy szerződést kapjon, hanem a liga többi futója, akik akár hasonló összegekért fenyegetőzhetnek hosszabbítás előtt. Hogy David Johnson célja ez volt-e, nem tudni, de ő is kifejezte reményeit az ügy kapcsán.

 

 

Remélem megkapja azt az összegű szerződést amit megérdemel. Szeretném, ha nem csak az a 2-3 kiemelt poszt kapna nagy összegű szerződéseket, hanem a futók is.

 

Az NFL-ben egyre inkább kezd átalakulni a futók szerepe, már nem csak azt várják el tőlük, hogy egyenesen a falba rohanjanak, hanem elkapásoknál és blokkolásnál is kulcsszerep hárul rájuk. Bell mindhárom aspektusban a liga legjobbjai között van, így joggal mondhatja azt, hogy ő márpedig egy 10+ milliós szerződést szeretne magának hosszú távon. Joggal mondhatja ezt? Mert amellett, hogy már mindent kell tudnia egy jó futónak, manapság csak nagyon kevesüknek van bérelt helye. Elég csak a Falconsra gondolni, ahol mindkét futó kiemelt szerepet kap a támadások során, és egyikük sem első körös tehetségként hozza a brutális számokat, mert középső és hátsó körökben ugyanúgy lehet találni potens futókat a drafton, arról nem is beszélve, hogy iszonyat összegeket lehet ezáltal spórolni velük.

 

Mindez ahhoz vezet, hogy egy RB manapság már pótolható, így könnyen megeshet, hogy még egy Bell kaliberű játékosnak sem sikerül kisajtolnia egy bőkezű juttatással járó szerződést.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!