Connect with us

Hír

Kezdő cornerbackjét cserélné a Saints

A hétfői röntgenfelvételek tanúsága szerint a Saints cornerbackjének, Delvin Breaux-nak komolyabb sérülése van, mint ahogy azt eredetileg gondolták. A játékos konkrét bajáról ugyan nem írnak, de a csapat szurkolói számára jó hír, hogy Breaux sérülése nem hosszú távú, bár egyelőre még mindig csizmában és mankóval jár.

 

 

A röntgenvizsgálat eredménye azután látott napvilágot, hogy Nick Underhill, a New Orleans Advocate újságírója információi szerint a Saints megválna sérülékeny cornerbackjétől és cserepartnert keres a tranzakció lebonyolításához. Sean Payton azonban tagadta ezt, de ha még igazak is lennének, sérült játékosokért nem szoktak sorban állni a csapatok, úgyhogy aligha távozik New Orleansból Breaux.

A 27 éves cornerbacket eredetileg zúzódással diagnosztizálták, ami miatt az edzőtábor nagy részét az oldalvonal mellett töltötte. Hosszú hiányzása pedig a csapaton belüli frusztrációt is növelte. Egyrészt aggódnak a játékos bevethetősége miatt, hiszen a tavalyi szezonban mindössze hat mérkőzésen tudott pályára lépni. Másrészt, cornerback poszton igen gyengén áll a Saints, nem is volt meglepő, hogy az offseason egyik leggyakoribb pletykája az volt, hogy szeretnék megszerezni a Patriotstól Malcolm Butlert. Ez azonban nem sikerült és mindennek a tetejébe csapat idei első körös választottja, Marshon Lattimore sem áll egyelőre a csapat rendelkezésére térdsérülés miatt. Így kerülhetett szóba a szabadon igazolható Leodis McKelvin neve is a csapat háza táján, mint potenciális igazolás kezdő posztra.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!