Connect with us

HĂ­r

Glennon eleget tesz, hogy a Bears nyerni tudjon

Kisebb meglepetĂ©sre a Bears legyƑzte a Pittsburgh Steelers csapatĂĄt, ezzel pedig kicsit tisztĂĄbb lett az Ă©g a csapat feje felett. Az edzƑ Ă©s irĂĄnyĂ­tĂłvĂĄltĂĄsos hangok ilyenkor mindig kicsit elhalkulnak Ă©s mindenki teljes mellszĂ©lessĂ©ggel a jelenlegi gĂĄrda mögött ĂĄll. Jordan Howard ezt erƑsĂ­tette meg egy interjĂșban.

 

 

Senki nem gondolja azt az öltözƑben, hogy szĂŒksĂ©g lenne edzƑcserĂ©re Ă©s mindenki Mike Glennon mögött ĂĄll. Ɛt nevezte ki az edzƑ kezdƑnek Ă©s ez Ă­gy van jĂłl.

 

TĂ©ny, hogy Glennon nem irĂĄnyĂ­t katasztrofĂĄlisan, de a bizonytalansĂĄg Ă©rezhetƑ a jĂĄtĂ©kĂĄn. Ezek felĂŒl nem kĂ©pes olyan klasszis teljesĂ­tmĂ©nyre se, hogy a hĂĄtĂĄra vegye a csapatot, ha senkinek nem megy. Egy megbĂ­zhatĂł futĂłjĂĄtĂ©k mögött azonban kĂ©pes lehet elmanagelni a mĂ©rkƑzĂ©seket.

 

Ezt tette most hĂ©tvĂ©gĂ©n is, ahol mindössze 15 jĂł passza volt Ă©s 101 yardot haladt, 1 touchdown kĂ­sĂ©retĂ©ben, rĂĄadĂĄsul csak egyszer adta el a labdĂĄt. Ezen a meccsen a Bears 220 yardot futott, ami elĂ©g volt a gyƑzelemhez. Ez a gyƑzelem a Steelers ellen jĂłl mutat, de kĂ©rdĂ©s ha ugyanez a talĂĄlkozĂł veresĂ©ggel vĂ©gzƑdött volna, akkor a 101 yard, 1 TD, 1 INT szintĂ©n pozitĂ­van mutat-e.

 

Legfrissebb cikkeink

LegutĂłbbi hozzĂĄszĂłlĂĄsok

KözelgƑ cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 FƱzƑvel kifelĂ©!