Connect with us

Hír

Ha Ha Clinton-Dix megérdemelt pihenőt kapott a Bears ellen

Ha Ha Clinton-Dix a Green Bay Packers védelmének egyik meghatározó alakjává nőtte ki magát, mi sem bizonyítja jobban, minthogy a lehetséges védősnapek 100%-án ott volt a pályán időtlen idők óta. Hogy pontosítsunk, utoljára 2015. november 15-én hagyott ki snapet, amikor Theo Riddickkel ütközött egy Lions elleni csoportrangadón, és a meccs végéről agyrázkódás gyanúja miatt lehozták a pályáról.

 

 

Az előző fordulóban a Bears ellen játszott csütörtök esti (csoport)rangadót a Packers, ám miután simán vezettek, illetve megannyi sérülés született a találkozón, megelőzvén a még nagyobb bajt az utolsó 8 snapről lehozták a korábbi első körös safetyt. Mindez azt jelentette, hogy megszakadt Clinton-Dix sorozata, ami zsinórban 2033 pályán töltött snapnél állt meg. Mikor először szembesítették a ténnyel, a riporter megkérdezte, hogy tudja-e, mikor kellett utoljára elhagynia a pályát.

 

Ááá, a Lions ellen, már emlékszem! Kaptam egy jó kis ütést a fejemre, és le kellett jönnöm. Ami a mostani meccset illeti, egy pillanatra átfutott bennem, hogy ezzel vége a sorozatomnak, ugyanakkor egyáltalán nem bánom, hogy hamarabb pihenhettem, és már annyival vezettünk, hogy nem volt szükség a szolgálataimra.

 

Természetesen nem kerülhette ki Davante Adams esetét sem a snapek és a sérülések megelőzése kapcsán.

 

Annál áldottabb érzés nincs, amikor a saját lábadon mehetsz be az öltözőbe a mérkőzés végén, akár nyertél, akár vesztettél, vagy akár döntetlen született. Az egészség a legfontosabb dolog az esetünkben, és szomorú, ha olyan esetek történnek mint ami Davantéval is megesett.

 

A negyedik évére készülő safety még sosem hagyott ki meccset profi pályafutása során sérülés miatt, és a lehetséges 3873 snapból 3709-en pályán volt, ami egészen elképesztő 95,8%-os arány.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!