Connect with us

Hír

Kiteregették a szennyest a Broncos játékosai

A reményekkel teli 3-1-es szezonkezdést borzasztó folytatás követte Denverben, amivel a csoportgyőzelem helyett már a csoport utolsó pozíciója lett reálisabb a Broncos számára. A csapaton belül is érzik, hogy gebasz van, ezért a teljes hétfői napot arra használták fel, hogy rendezzék a dolgaikat egymás között.

 

 

Már a Giants elleni hazai vereséget sem volt könnyű megemészteni, de a Chargers nullázásától végleg kiborult a bili. Hogy mihamarabb visszatérjenek a sikeresség útjára, létfontosságú megbeszélést tartottak a csapaton belül, amiről Von Miller számolt be a PFT Podcastjében.

 

Van gond mindhárom csapatrészünkben, amiken mihamarabb javítani kell. Ezért hétfőn csak ezzel foglalkoztunk, és beszélgettünk, mindenről. Tudjuk, hogy mi kell a győzelemhez, már csak véghez kell vinnünk. Tisztáztunk mindent a védőinkkel, hogy kinek mi a dolga, ha mindenki ezt hozza, akkor hamar jönni fognak a győzelmek is.

 

A védelem rendben, plusz Miller ott teheti a legtöbbet a javulásért, de mi a helyzet a támadósorral? Erről is megkérdezték.

 

Láthattuk a szezon elején hogy Trevor (Siemian) mire képes, de a posztjából adódóan nem meglepő, ha őt veszik elő vereségek után. Vele is beszéltem, minden oké lesz vele, higgyétek el. Még mindig látszik rajta a magabiztosság, össze fogja magát szedni, és sikerre vezeti a támadósort.

 

A Broncos sorsa akár már hétfőn is eldőlhet, hiszen a jelenleg listavezető Chiefs együtteséhez látogatnak az Arrowhead Stadiumba, ahol ha kikapnak, akkor három meccs hátrányban lesznek a Chiefs mögött (igaz, a Főnökök még nem voltak pihenőn), onnan pedig nehéz lesz a csoportgyőzelem – főleg, hogy a riválisok is ott vannak a nyakukon.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!