Connect with us

Hír

Earl Thomas: Akárhová megyek, boldog és gazdag leszek!

A Seattle Seahawks csapata ebben az évben sok jó játékost vesztett szabadügynökpiac és kivágás miatt, köztük Sheldon Richardsont, aki a Minnesota Vikingsnál folytatja karrierjét, Jimmy Graham a Green Bay Packersbe ment, Paul Richardson pedig a Washington Redskinsnél talált új otthonra többek között. Nagyon úgy tűnik, hogy a következő klasszis, aki távozik Seattle-ből, az Earl Thomas lesz.

A játékos hangoztatta már azt is, hogy maradna Seattleben, de azt is, hogy szívesen lenne a Dallas Cowboys játékosa is. Mivel a Hawks nem valószínű, hogy meg tudja neki adni azt a pénzt, amit a védő elvár, talán repülhet is másik csapathoz.

Remélhetőleg itt maradhatok, de még senki sem tudja, mit hoz a jövő. Ez egy találgatós játék, majd meglátjuk, mi lesz a vége. Az én esetemben, ha itt maradok, ha nem, biztos vagyok abban, hogy boldog és nagyon gazdag leszek. Az NFL egy olyan hely, ahol ha képes vagy a toppon maradni, és végezi a dolgod ugyanabban a minőségben, és ugyanolyan értékes tudsz maradni szezonról szezonra, akkor vagy csak igazán jó.

-mondta a 28 éves Thomas.

2010 óta játszik Thomas a Seahawksnál, de az utolsó két szezonjában nem tudott minden mérkőzésen ott lenni sérülés miatt. Még hátra van a négy éves, $40 milliós szerződéséből egy év, ám ha a csapat úgy dönt, hogy megszabadulnak tőle, akár $8,5 millió is felszabadulhat a fizetési sapkában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!