Connect with us

Hír

Egészségügyi program Bradfordnak

Az Arizona Cardinals új irányítója, Sam Bradford nem vett részt új csapattársaival a keddi edzésen, helyette a csapat orvosaival és az edzői stábbal találkozott, hogy kidolgozzák neki a tökéletes edzéstervet, hogy sokáig egészséges maradjon. Komoly sérülései voltak az utóbbi években, ezért kiemelten fontos, hogy teljesen felépüljön a szezon kezdetére, hiszen Carson Palmer visszavonulásával rá hárul a csapat vezetésének feladata.

Játékosként az egészség az egyik legfontosabb dolog, amire koncentrálnunk kell. Bízom abban a folyamatban, amin eddig és amin ezután keresztülmegyek. Beszéltünk arról, hogy hogyan tudok a leggyorsabban felépülni, és a lehető legtovább egészséges maradni. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy már az első meccsen pályára léphessek. Maximálisan megbízom bennük, hiszen tudják, hogy mit csinálnak. Ráadásul sok olyan emberrel volt már dolguk, akiknek hasonló sérülésekkel kellett megküzdeniük, szóval pontosan tudják, mi a teendő. Én pedig minden erőmmel azon leszek, hogy az összes meccsen részt tudjak venni.

-mondta az irányító.

Bradford az előző csapatánál, a Minnesota Vikingsnál szenvedett térdsérülést tavaly, ami miatt két alapszakasz mérkőzésen tudott csak pályára lépni, és a helyét Case Keenum vette át. Itt viszont számítanak rá, méghozzá kezdőként, szóval minél hamarabb fel kell épülnie. Az pedig, hogy meg tudja-e tartani az egészséges állapotát, majd kiderül.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!