Connect with us

Érdekességek

Sosem vártak még ennyit pontot egy meccsen

A világon mindenki, aki imádja az amerikai focit, a Chiefs-Rams meccset várja hétfő este. Nem csoda, két top csapat feszül egymásnak Los Angelesben és egy igazi pontháború várható. Olyannyira, hogy Vegasban sosem vártak még ennyi pontot egy meccsre. Illetve ezt nem tudhatjuk teljesen biztosan, hiszen 1986-tól kezdték vezetni ezt, de 99%-os valószínűséggel ez így van: erre a meccsre állította be Vegas a legmagasabb közös összpontszám határt.

 

 

Az utóbbi 15 évben 11 mérkőzés volt, ahol legalább 57,5 pontnál húzták meg a határt a fogadóirodák. Érdekes, hogy mind a 11-nél az over nyert és átlagban több, mint 10 ponttal szárnyalták ezeket túl a csapatok. Ha kicsit emeljük a tétet, 2000 óta mindössze két meccsen vártak 59,5 pontnál többet Vegasban:

  • 2000-ben a Rams@49ers meccsre 62 pont volt a határ
  • 2004-ben a Raiders@Chiefs meccsre 60 pont volt a határ.

 

Most a Chiefs@Rams meccsen pedig 63,5 pont a határ. És kiindulva a két csapat idei teljesítményéből, nem gondoljuk, hogy itt megállna a pontgyártás. A Saints után ugyanis ez a két csapat szerzi a legtöbb pontot a ligában, a Chiefs átlagban 35,3-at, a Rams pedig átlagban 33,5-öt, szinte megállíthatatlannak tűnnek. Mi pedig nagyon várjuk a pisztolypárbajt hétfő éjjel.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!