Connect with us

Érdekességek

Életre szóló ketchup Mahomesnak, ha rekordot dönt

Patrick Mahomes esélyes az MVP-címre idén és fantasztikusan játszik. Már 31 TD-passza van és akár esélye is lehet Peyton Manning 55 TD-s rekordjának megdöntésére. Most egy különleges ösztönzőt is kapott a Heinz jóvoltából. Ha Mahomes eléri az 57 TD-t, akkor élete végéig biztosítják a ketchup-ellátását. (Az 57-es szám fontos a Heinz történetében)

 

 

Mahomesról a héten hozott le egy hosszabb cikket az ESPN, amiből kiderül, hogy a Chiefs irányítója imádja a ketchupot, mindenre azt tesz, gyerekkorában születésnapjára is ketchupos üvegeket kapott. Azonban most, hogy híres lett, nem mer ennyit enni a piros szószból. Legutóbb például szüleivel vacsorázott egy étteremben, elkezdte enni a steakjét és édesanyja észrevette, hogy nem tett rá ketchupot. Mahomes nem mert kérni a pincértől, így édesanyja kért magának, majd átcsúsztatta fiának az üveget.

 

Mahomes ebben az ütemben 50 TD-ig jutna, szóval fel kell pörgetnie a dolgokat a következő hat meccsen és 26 TD-t kéne dobnia, azaz több, mint 4-et meccsenként. A motivációja extrán nagy lehet most.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!