Connect with us

Hír

Packers-Bears lehet a 100. szezon nyitómeccse

Az NFL több, mint egy évtizede a Super Bowl győztesének egyik hazai meccsével nyitja meg a soron következő szezont. Ez azonban idén változhat, ugyanis a hírek szerint jó eséllyel egy Packers-Bears mérkőzést láthatunk majd Chicagóból a nyitóhét csütörtök éjjelén, az NFL 100. szezonjának kezdéseként.

Az NFL 100. idényének megkezdéséhez lehet nincs is jobb opció, mint a liga legősibb rivalizálása. Ez egyébként azt jelentheti, hogy a Super Bowl győztes Patriots vasárnap éjjel lép majd pályára. A lehetséges ellenfelek a Dolphins, a Bills, a Jets, a Cowboys, a Giants, a Steelers, a Browns és a Chiefs, az NFL pedig lehet, hogy az AFC-döntő visszavágóját szeretné a nyitóvasárnap főműsoridejébe tenni.

 

A Packers és a Bears idén is találkozott a nyitófordulóban, ráadásul főműsoridőben. Emlékezhetünk, hogy a Bears 20-0-ra vezetett, majd visszatért a pályára Aaron Rodgers és megfordította a mérkőzést, 24-23-ra nyert a Packers. Ez lenne nem mellesleg Matt LaFleur első mérkőzése főedzőként, plusz érdekességet adva az ősi rivalizáláshoz.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!