Connect with us

Hír

A Raiders San Franciscóba költözik

Úgy tűnik megvan az ideiglenes megoldása az Oakland Raidersnek a jövő évi stadionhelyzetet tekintve. Mielőtt 2020-ban Las Vegasba költöznének a fosztogatók, a hírek szerint a 2019-es szezont San Franciscóban játsszák, megállapodtak ugyanis a San Francisco Giants baseball-csapattal, hogy az stadionjukban, az Oracle Parkban játszhatják hazai meccseiket – más információk alapján még nem végleges a döntés, de előrehaladottak a tárgyalások.

A Raiders bérlete lejárt Oaklandben, a stadion ramaty állapotban, a várossal össze is vesztek, így elkerülhetetlen volt a költözés. Ellenben így még a Bay Areaban maradnak egy évre, mielőtt Vegas felé veszik az irányt. Előtte azonban egy baseball-csapattal osztoznak majd egy stadionon, ahogy egyébként tették Oaklandben is.

Az NFL-nek és külön a 49ersnek jóvá kell hagynia ezt a dolgot még, de ha ez megtörténik, akkor San Franciscóban játszhatja a Raiders a hazai meccseit 2019-ben. A stadionban ehhez egyébként pár módosítást végre kell hajtani, de mivel játszottak itt már több college meccset, így nagy dologról nem lehet szó. A sorsolás készítőinek fontos lenne minél előbb tudniuk, hogy hogyan számoljanak, ugyanis a Giants két hazai meccset is játszik az NFL-szezon első négy hétvégéjén.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!