Connect with us

Hír

Trent Williams megelégelte, hogy nála gyengébb játékosok keresik a nagy pénzt

Trent Williams nem jelent meg a Redskins minitáborában, mégpedig azért, mert új szerződést akar. Amennyiben kihagyja a tábor mind a három napját, akkor 88 650 dolláros büntetést kaphat a csapattól.

 

 

Williamsnél nem nagyon van jobb tackle, ha egészséges, amit jól mutat, hogy az elmúlt három szezonban összesen három sacket engedett. Az elmúlt hét évben mindig Pro Bowler volt, és egy ideig a liga legjobban kereső falembere is ő volt. Most sem panaszkodhat az évi 13,2 millió dolláros átlagfizetésével (a következő két évben 24 milliót kereshetne), de már új szelek fújnak.

 

Taylor Lewan 16 millió dollárt keres, Trent Brown 16,5 milliót, és bár Lewan egy jó játékos, Brown a közelében sincs annak, amit Williams tud. A falember így nem meglepő módon szeretne a teljesítményének megfelelő szerződést, csakhogy ezzel két gond is van. Egyrészt még két év van hátra a szerződéséből, ilyenkor pedig nem nagyon szokás hosszabbítani, másrészt pedig már 31 éves, és legutóbb 2013-ban tudott végigjátszani egy teljes alapszakaszt. Ilyen előjelekkel aligha kap már idén új kontraktust.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!