Connect with us

Hír

3 éve van a ligában, de még mindig a diákhitelét nyögi Jamal Agnew

A Lions cornerbackjének és returnerének olyan problémája van, amilyen kevés NFL-játékosnak, főleg olyannak, akit All-Pronak választottak. Még mindig nyögi a diákhitelét, és minden hónap 19-én úgy kel fel, hogy tudja, ma 500 dollárral szegényebb lesz, mint egy nappal korábban.

A legtöbb NFL-játékos ösztöndíjjal volt egyetemen, azonban Agnew a San Diego Egyetemre járt, ami egy kisebb iskola, nem osztogat fociösztöndíjakat. Így Agnew felvett 50 ezer dollárnyi diákhitelt.

Ez elég kevésnek tűnik ahhoz képest, hogy mennyit keres egy játékos, és Agnew is visszafizethette volna korábban, ha akarja. A 2017-es ötödik körös választott $258 ezer aláírási bónuszt kapott, és összesen már $1,2 milliót keresett az NFL-ben, tehát nyilván sokkal könnyebb dolga van, mint a legtöbb hasonló korú fiatalnak, aki diákhitellel küzd.

Agnew viszont nem akarta egyből visszafizetni, és inkább elosztotta havi szintre a visszafizetéseket, és ha minden igaz a szezon végére megszabadul a diákhitelétől.


Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!