Connect with us

Hír

Az Eagles elengedte Nigel Bradhamet

Az Eagles is megkezdte a holtszezonbeli tevékenységét, és ahogy a FA-kitekintő cikkünkben jósoltuk, a csapat megvált a linebacker Nigel Bradhamtől – írja Adam Schefter. Hivatalosan az opciója le nem hívásáról van szó, ami igazából annyit változtat a kivágáshoz képest, hogy nem kezdhet el most rögtön csapatot keresni, csak március 18-án, a ligaév kezdetekor válik szabadügynökké (és így beleszámít a kompenzációs pickek formulájába is). Az Eagles ezzel a lépéssel $4,465 milliót szabadít fel a fizetési sapkában $5,3 millió halott pénz benyelése mellett.

Bradham négy évet töltött Philadelphiában és mind az 58 meccsen kezdett is, amikor bevethető volt. Egy jó kis három downos LB volt Schwartz rendszerében, de nem volt nagy playmaker, négy éve alatt mindössze 2 interceptiont, 3 kierőszakolt fumble-t és 5 sacket jegyzett. Legjobb éve neki is – ahogy több másik Eagles-játékosnak – a 2017-es Super Bowl szezon volt.

Elég cudarul áll az Eagles LB poszton, hiszen Bradhamet minden bizonnyal Kamu Grugier-Hill is követi majd a távozók sorában, szezon közben a csapat kivágta Zach Brownt és LJ Fortot is, így jelenleg csak Nate Gerry, TJ Edwards, Alex Singleton és Duke Riley vannak rosteren, így minden bizonnyal új linebacker után néz majd a piacon csapat. A fent linkelt kitekintőnkben Nick Kwiatkoskit szemeltük ki számukra.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
camillo 7777
2020-02-19 09:30

Kár érte, én kedveltem.

Raist
Raist
Reply to  camillo 7777
2020-02-19 11:11

Magyarországon ezt így mondják:comment image

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x