Connect with us

Beharangozó

4 ok, hogy miért NE nézd meg a Chargers@Raiders TNF-et

1. Mert semmi tétje és ráadásul még egy súlycsoportban sincsen a két csapat.

 

A Chargers az év elején még viszonylag jól tartotta magát, de a Cleveland elleni győzelmet követő egészen ritka sérüléshullám (volt, hogy csak egy félidő alatt 12 ember esett ki a csapatból), rányomta a bélyegét a szezonra és jött 6 vereség zsinórban. Ezzel gyakorlatilag ki is szálltak a rájátszásért vívott harcból és a vezetőedző, Mike McCoy távozásáról is egyre több cikk született.

 

Ezzel szemben az Oakland egy viszonylag jó szezont tudhat magáénak. 6-8-as mérlegük a tavalyi évhez képest hatalmas előrelépés, ahogy Derek Carr játéka is. A másodéves irányító minden téren fejlődést mutat. Ehhez persze elengedhetetlen az idei első körös húzás, Amari Cooper, aki rögtön első évében durrantott egy 1000 yardos szezont, illetve Michael Crabtree is megújult és remekül egészíti ki egymást a két elkapó. Ehhez hozzájön még az is, hogy Aldon Smith elmeszelése ellenére, a passrush is elkezdett a szezon második felében igazán jól működni Mack vezetésével.

 

Legutóbbi találkozásuk egy hatalmas orrfújás lett, 37-29-re nyert a Radiers San Diegoban úgy, hogy az utolsó negyedre már teljesen bealudtak Del Rioék, így sikerült Riverséknek 37-6-ról kozmetikázni az eredményt.

 

2. Mert úgyis teleeszed magad vacsorára és telihassal sokkal nehezebb ébren maradni.

 

Szenteste a család együtt van, ajándékokat bontanak a fa alatt vagy a kandalló előtt, vagy a kandalló előtt álló fa alatt, vagy a fa és a tv-n beállítható kandalló között (ezt a feature-t köszönjük a T-online-nak) bontanak ajándékokat és tölti együtt az estét.

lareiragif

 

Ezt követően persze a nagy vacsora sem maradhat el, ahol annyit eszel, hogy utána örülsz, hogy el tudsz menni a fotelig/kanapéig. Ahogy teli hassal nem lehet sportolni, úgy teli hassal a koncentráció sem túl nagy, hiába találod ki, hogy te most fenn maradsz a hajnalig, úgyis bealszol és lemaradsz róla. Ha éppenséggel fenn is tudsz maradni, sanszos, hogy a meccs izgalmai miatt fogsz elbóbiskolni. Ebben az esetben sem kell szomorkodnod, másnap úgyis mindent megtudhatsz az nfl.com-os 2 perces összefoglalóból.

 

3. Mert sokkal hitelesebb néznivaló is van a tévében.

 

Mert ha Karácsony akkor Dennis, a komisz és Kevin történetei kihagyhatatlanok az ünnepi tv-műsorból. NFL-t az év mindennapján ugyanannyira autentikus nézni, viszont ezen két filmnek megvan a maga varázsa. Ha pedig valaki amerikai focis kontentre vágyik, az megnézheti a két sikerfilm között A szív bajnokai (The blind side) című filmet.

ha

4. Mert a Raiders simán nyer.

 

Legalábbis mi egyöntetűen úgy gondoljuk és az utóbbi két-három hétben összességében is jól tippelünk.

chargersraiders

 

(szolgálati közlemény: Ha valamilyen illetékes olvassa ezt a posztot, jelezze a poszt alatt kommentben és megbeszéljük a reklám díját.)

 

És persze a legfontosabb (ha esetleg a facebookon nem kaptátok meg jókívánságainkat):

 

Mindenkinek boldog karácsonyt kíván a Fűzővel Kifelé! teljes szerkesztősége.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!