About the author

22 Comments

 1. 1

  Chriss

  Pihent agy…?

 2. 2

  combat

  Jó cikk! :)

 3. 3

  LiiL

  Nagyon kreatív! :D de azért csak remélem hogy Mike legalább jól megfejeli azt az oroszlánt :)

 4. 4

  Chester

  “Az idő begyógyított minden sebet, leporolta a koszos és egyéb madarak (pintyek, sólymok) által összeszart testét, megszárította a hiénák és vadlovak hugyától ázott szőrét, a kinőtt friss és erősebb fogakkal pedig elkezdett visszakapaszkodni a falka ranglétráján.”

  Lefordultam a székről, nem vagy normális. :DDDDDDDD egyébként meg a szokásos jimboy munka, köszönjük!

  Fogalmam sincs mire számítsak. Papíron jók lennénk passzok ellen, de erre idén már nem egyszer volt ellenpélda, ráadásul a liga egyik legjobb elkapója, illetve egyik legjobb elkapópárosa érkezik, az önbizalomtól fűtött Stafforddal az élen.

  Ugyanakkor futás ellen meg papíron gyengék vagyunk, aztán nem egy elit futót sikerült alacsony yardszámon tartani, de láthattuk, hogy Gurley például hogy alázta szét a védelmet. És láthattuk, hogy egyre jobban kezdi használni a Lions a futójátékot, Abdullah meg elég jó futó ha megkapja a bizalmat és a megfelelő labdamennyiséget.

  A birthday boy (Rodgers) nem tudom hogyan oldja meg most, mert nem kérdés, hogy tőle függ kb az, hogy nyer-e a Packers (meg hogy egyáltalán van-e esélye nyerni), valahogy motiváltabbnak érzem most a Lionst, így a győzelemre is őket tartom esélyesebbnek. Ugyanakkor csak remélni tudom, hogy McCarthy és Clements nem lesznek dilettánsak mint mondjuk legutóbb, és kitalálnak valami fasza gameplant, ahol megéri a pénzét egy regnáló MVP vagy egy 10 milliós WR is.

 5. 5

  combat

  Hát kemény meccs lesz az biztos.

  A Lions beindult, de azért az egyszerűsített playbook visszaüthet. Az “OK Celvin te előre futsz az oldalvonal mellett, te meg Matthew oda dobod neki a labdát, aztán mindenki ünnepel!”
  típusú játékra azért fel lehet készülni, és az Eagles védelme azért messze van a Packersétől!

  Másrészt annyira motiválatlannak tűnik jelenleg a GB támadó játéka, ami már vészes. A Lionsnél meg szerintem még Jim Caldwell is az életéért küzd, szóval a motiváltság meg van. Rodgers (meg az egész GB) fejben kissé szétcsúszott, és nem nagyon akar kilábalni ebből.

  Szerintem ha a Lions fel tud tenni 20+ pontot akkor a GB-nek kaszáltak az este…

 6. 6

  Oli

  Miért tartjátok a Packerst esélyesebbnek? nekem nagyon kiegyenlített küzdelemnek tűnik, mi az ami az ő oldalukra fordítja a mérleget?

 7. 7

  katonadani

  Én személy szerint biztonságosabb picknek tartom, de egyáltalán nem vagyok biztos benne

 8. 8

  Chester

  Meccsen lesz itt valaki? :)

 9. 9

  petipajti

  belelesek

 10. 10

  petipajti

  hát itt is lesz bírózás bőven.

 11. 11

  redbull76

  mekkora vicc!!!

 12. 12

  Bócz Zoli

  Nagyon meleg volt! Az érdekelne a Packs mit csinált az első félidőben?

 13. 13

  combat

  Hát majdnem bejött a 20+ pontos Lions győzelem jóslatom.

 14. 14

  katonadani

  nem hiszem, hogy azon ő bármit is eladott volna. Hozzáértek a facemaskhez, ami ilyen formában nem szabálytalan a könyvek szerint, de 100-ból 100 bíró befújja. Azt nem értem miért így kellett odamennie a védőnek, amikor vége volt a meccsnek, a feje közelébe se kellett volna mennie.
  A másik meg, hogy a hail maryn mi a picsa volt ez a védekezés? két CB odaállt a két WR elé közvetlenül snapnél, tök felesleges. Két védő védte az oldalvonalat a fél pályánál, amikor nincs már idő hátra. Az endzone-ban így 5 a 6 ellen és ott is az elkapókat nézik nem a labdát, totális csőd.

 15. 15

  combat

  A lerántáskor még nem volt rögtön zászló A-Rod ül a földön és kéri a sárgát, illetve amíg a bírók nem mondták be addig véletlenül sem igazítaná meg a sisakot. Erre gondoltam. Természetesen nem egy gurulós focis elfutottak mellettem dolog, bőven benne kell hogy legyen ennyi, de lehet pont ez a kis lökés kellett a bíróknak. :)
  Egyébként elsőre amikor láttam én is azt mondtam ezt be kell fújni, csak pech hogy így jött ki. A felpaprikázott hangulatban ami most a bírók körül van nem szerencsés…

  Más részt igaz a Hailymarry-t így nem szabad védekezni, de mintha azt nyilatkozta volna Jim Caldwell, hogy benézték mert azt hitték megint hátrafele passzolgatás lesz, és arra készültek… Hozzáteszem ez azért egy ilyen szintű irányítóval- elkapókkal szemben azért elég megmagyarázhatatlan gondolat, egy Rams, vagy Vikings esetén érteném, de a GB ellen nem készülni ilyen játékra…

 16. 16

  katonadani

  de akkor is, felállsz 50 yarddal hátrébb a line of scrimmage-től, aztán majd feljebb jössz, ha lateralozni akarnak…

 17. 17

  combat

  Abszolút igazad van. Nem is értem Teryl Austin nem sűrűn szokta ennyire benézni a dolgokat.

  OFF: Egyébként tegnap Goodell nyilatkozott a bírók ügyében, ha gondoljátok valami cikket kilehetne belőle hozni. :)
  (Közben Blandino meg akkora ökörségeket mond, hogy lassan eltereli Goodell baromságairól is a témát…)

 18. 18

  Jenter

  Tudom nem mindenki szereti a gurulós focit, de Puhl Sándor szavaival élve, buta volt a játékos, mert megadta lehetőséget a bíróknak, hogy befújják a facemask-et, tök fölöslegesen. És idén ez már nem az elő ilyen volt( asszem Dumervill a Jags ellen).

 19. 19

  combat

  Szerintem azért ez nem véletlen egy bíró szájából hangzott el! :D

 20. 20

  Jenter

  Szerintem sem, mert ezzel minden megmagyarázható körülbelül. Nem tisztán szerelt,(következmény) magának kereste a bajt. Sokszor ugyanezt a döntési metódust érzem a többi szabálytalanságnál is.

 21. 21

  katonadani

  Ez tetszik és tökéletesen igaz erre a szituációra. Úgy néztem meg reggel a condensed verziót reggel, hogy tudtam mit kell nézni és elsőre nekem simán facemasknek tűnt

 22. 22

  combat

  Igen, de szerintem egy játékostól azon felül, hogy elvárjuk, hogy az emberi teljesítőképesség határán játsszon nem kéne többet megkövetelni. Nekem az az álláspontom, hogy a bíróknak is fel kellene nőni a feladathoz. Sokszor mondják hogy gyorsult a játék, és ez igaz is, de akkor annyi kellene hogy nekik is gyorsulni kéne. Igen is be kéne vezetni, hogy legyenek profi bírók (ha nem is mind de legalább a fő bírók), és ha már minden szipi-szuper technológia a rendelkezésünkre áll, akkor azokat használhassák is. Kapjanak normális fizetést, de lehessen büntetni is őket. Plusz legyen nagyon szigorú és következetes kiválasztási rendszer (és ezt honoráló fizetés).
  A New Yorki központ meg nem vállt be, ki kéne találni valami más rendszert…
  Persze nyilván nem én fogom kitalálni a megoldást, de azt most már be kell látni, hogy ez így tarthatatlan. Nem szabad gurulós foci szintre süllyedni… (Elnézést akiket ezzel megsértek, de ha egyszer itt is az lesz hogy a testi kontakt szinlelése elég egy kiállításhoz az vicces lesz.)
  + Nem ártana a szabálykönyvet is valahogy egzaktabbá tenni.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team