About the author

3 Comments

 1. 1

  LnB

  Mindjárt telefonálok Philly-be, hátha engem is megdobnak 10misivel (nekem több nem kell, lelkiismeretes vagyok), csak úgy… :S

 2. 2

  razs

  Egy olyan banális kérdésem lenne, hogy az, hogy a játékos “KEZDŐ”, az ugye kizárólag azt jelenti, hogy a legelső játékban, amikor a csapatrésze pályára lépett, akkor Ő is a pályán volt.
  Ez egy elkapó vagy támadó- / védőfal játékos esetén ez nem jóval kevesebbet számít, mit mondjuk egy irányító vagy rúgó játékos esetén? Amikor az ellenfél felállásához alkalmazkodva is variálják, illetve a pihentetések miatt is cserélgetik az embereket (vagy például mert vagy futás, vagy rövid / hosszú passz következik)?
  Egy fociban, ahol tétmeccsen 3 cserelehetőség van, ott sokkal hangsúlyosabb mint az NFL-ben, vagy az NBA-ben. Szerintem a játékperc vagy hogy játékok hány százalékéban lépett pályára egy játékos, az sokkal reálisabb statisztika.
  (Ezt nem csak erre a posztra értettem, hanem a TV-s közvetítésekre
  illetve más cikkekre és posztokra is, ahol szintén ezt az adatot
  hangsúlyozzák szerintem túlságosan.)

 3. 3

  katonadani

  legtöbb esetben azért a kezdők vannak a legtöbbet a pályán, nyilván. Egyébként valóban fontosabb a snap szám, de ez nehezebben elérhető statisztika a közvetítések során

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team