Connect with us

Hír

Luke Joeckel nem adja fel

A Jaguars 2013-as 1/2-ese, Luke Joeckel nem adja fel és megküzd a pozíciójáért. Muszáj lesz neki, mert a csapat nem hívta le az egyelőre hatalmas csalódást okozó left tackle 5. éves opcióját, így ha idén nem teljesít, nagyon nehéz lesz csapatot találnia magának.

 

 

spt_JagsVsColtsWD121315

 

A Jaguarsnál nem csak az 5. éves opcióval tették egyértelművé, hogy nem nagyon számolnak már Joeckellel. Egyrészt leigazolták hosszú távra a Steelers LT-jét, Kelvin Beachumot, másrészt pedig Joeckel a legutóbbi edzéseken guard pozícióban játszott. Ami egyébként nem biztos, hogy olyan nagyon rossz neki.

 

A korábbi 1/2-es tackle három év alatt 35 meccsen lépett pályára, a legutóbbi szezonban 14-szer, de nem látszik rajta a fejlődés, sőt, mintha rosszabbodna. Tavaly 2 false start büntetéssel, 6 holdinggal és 7,5 sackel büntette a saját csapatát a The Washington Post adatai szerint, ami irgalmatlanul nagy szám. A baloldalon ilyen teljesítmény után még csereként sincs helye, így nem elborult ötlet számára a guard pozíció. Persze ez kevesebb fizetéssel és presztízzsel járna, de ha beválik, akkor talán még lenne esélye valahol kezdő pozícióra.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!