Connect with us

Hír

A Kraken megváltozott

Legalábbis Greg Hardy szeretné, ha ezt hinné róla a világ. Ugyanis még mindig nincs állása a 27 éves pass rushernek, köszönhetően a nagyon csúnya családon belüli erőszakos botrányának és a negatív hangoknak, ami a dallasi öltözőkből szivárognak. Ezért igyekszik minél jobb fényben feltüntetni magát: több tucat pszichológiai terápián vett már eddig részt, beleértve a dühkezelést és a családon belüli erőszakot is, most pedig a twitteren támad.

 

hardy

 

Igaz, ezúttal más stratégiát használ. Eddig a twittert csak arra használta, hogy igen agresszív ábrázatú profilképpel, “Overlord Kraken” becenévvel különböző mélyenszántó idézetekkel bizonyítsa, ő bizony ártatlan, sem fizikai, sem lelki terrornak nem tette ki a barátnőjét. Most azonban GregHardyJr névvel, cuki kisgyerekes profilképpel posztolgat teljesen érdektelen kosárlabdás tweeteket. Ráadásul a borítóképét is megváltoztatta: az eddig a sackjeit, idétlen arckifejezéseit ábrázoló, vagy épp rap karrierjét reklámozó tartalmak helyett egy csapat mosolygós iskolásgyerek mögött áll kedvesen mosolyogva.

 

Hogy az a stratégia eredményes lesz-e, hamarosan kiderül, de tény, hogy egyre jobbak az esélyei. A terápiák, az új, kedélyes és visszafogott twitterfiók, a bicskanyitogató nyilatkozatok és posztok hiánya már elég alapot szolgáltathatnak arra, hogy egy pass rush hiányos csapat munkát adjon neki, hisz a sok cukormázzal már le lehet nyomni a rajongók és a média torkán.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!