Connect with us

Fantasy

Fantasy Fix 2016 #11

Lássuk a 11. hét nagyobb neveit, játsszanak vagy pihizzenek?

 

START

 

Tyrod Taylor

 

A Bengals passzvédelme botrányos, és elég sok embernek ajánlom a Taylorral való szemezést, kiváltképp pihenőn levő kezdőirányító esetén. Taylor hosszabb távon is életképes lehet, visszakapja lassan Watkinst, beugrott a buliba a magasságos Percy Harvin is, úgyhogy a feltételek adottak nem csak mára, hanem a hátralévő hetekre is. A számai csodásak: a pihenő előtt megtépte a Seahawks védelmét, ennél csak jobbat várhatunk a Cincinnati ellen.

 

tyrod

 

Colin Kaepernick

 

Meglepő, de egyre többször kell ajánlanom Kaepet a fantasy-cikkekben. A Pats pass rush a végletekig elgyengült, és hasonlóan Taylorhoz, a futási képesség miatt magasan van Kaep padlója. Az Arizona ellen félelmetes pontot hozott, így látjuk, hogy a plafon is egyre magasabban van. A Pats idegenbe érkezik, Kaep pedig a győzelem halvány esélye nélkül is felpakolhat QB5 számokat.

 

LeGarrette Blount

 

Ez a Jolly Joker-pick a hétre, a liga legrosszabb futásvédelme ellen nyilván kezdetni kell a főnök urat. Nem igazán kell magyarázni, miért is kötelező Blount szerepeltetése a héten.

 

Donte Moncrief

 

Moncrief elég kétes játékos fantasyban. Egyértelmű másodhegedűs Hilton mögött, és mivel Gyémánt Gore-ral eldöcög a futójáték is, küzdeni kell a célpontokért. A Titans/Colts meccsnek van azonban a legmagasabb over/under száma, vagyis a legtöbb pontot itt várják. A Titans 7 elkapott TD-t engedett 5 meccs alatt, a mai termelésből jó eséllyel fog jutni Moncriefnek is.

 

moncrief

 

Julian Edelman

 

Edelman nem különösebben pusztító fantasyban. Viszont mivel egy igazi blowout-meccsnek lehetünk szemtanúi, meg kell fontolni az indítását. A 49ers védelme gyengélkedik a sérülések és a visszavonulások miatt, Edelman pedig pont a legrosszabb teljesítményt hozó LB-sor és backfield ellen tudja majd felperzselni a pályát.

 

Martellus Bennett

 

Gronk el sem utazott Californiába, ez mind Edelmannek, mind Bennettnek több célpontot jelent. Brady alatt Bennett és Gronk együtt átlag 11 célpontot írhatnak fel a lapjukra, ha ennek csak 80%-át hozza Bennett, az egyik legpengébb opció lehet a héten még a FLEXben is.

 

Dolphins

 

A Rams nem szokott különösen sok pontot szerezni, ráadásul Goff kezd, ami inkább jobb a Phins védelmének, mint nem. Ha hihetünk az eddigi teljesítménynek, könnyen 15 pont is összejöhet a DST-nek.

 

Vikings

 

Az elmúlt hetekben ugyan megfáradt kicsit a pass rush, a passzvédelem még mindig elsőrangú, ráadásul hetek óta pocsék turnover-mutatót hoz a Cards. Az elmúlt két meccsen 6 OFF labdabirtoklás-vesztésük volt, a csapat pedig a Panthers és a 49ers ellen 43 pontot tudott csak összerakni.

 

NFL: Detroit Lions at Minnesota Vikings

 

SIT

 

Carson Palmer

 

Palmert a magas yardtermelése megmentheti a szégyentől, de mivel az elmúlt két héten 4/3 TD/INT mutatója van, és tízszer (!!!) sackelték, nem ma várunk rebound-meccset. A Vikes még egy kevésbé agresszív védelemmel is a szezon legrosszabb meccseit engedi csak az irányítóknak.

 

Joe Flacco

 

Flacco idén két olyan meccset tudhat maga mögött, ahol egynél több TD-t passzolt. Két Browns-meccset. Kétszer lépte csak meg a 300 yardot, TD/INT mutatója pedig 9/9. A Cowboys futójátéka hamar le fogja zabálni az órát, így még a magas yardtermelés is kétes.

 

joe-flacco-texans-headache

 

Terrance West

 

West nagyon TD-érzékeny, ráadásul a pozíciója is megrendült Dixon jó szereplésével. Legjobb esetben is 15-20 carry-t kaphat, ami TD nélkül nagyon gyenge lesz.

 

Ryan Mathews

 

Mathews elképesztően szerepelt az előző héten, de még mindig Sproles az RB1, és még mindig a Seahawks ellen fog menni. Nem várható, hogy az amúgy is inkonzisztens futó két csodás meccset hozzon egymás után. Erre jön még, hogy kevés pontot várnak a meccsen a két erős D# miatt, így még egy futott TD-vel is 10 pont alatt maradhat Mathews.

 

Cameron Meredith

 

Ugyan Jeffery eltiltásával várható a célpontok emelkedése, már nem Hoyer irányít, hanem egy kitömött szalmazsák Jay Cutler, aki sokkal jobb kapcsolatban van Eddie Royallal. Cutler 2 meccse alatt eddig Meredith három célpontot kapott, amiből csak a jóságos Chtulhu kegyéből lett egy darab 50 yardos Hail Mary TD. Ha ez nem lenne elég, Jenkins fog ráállni, ami azért sok jót nem jelent.

 

Jarvis Landry

 

Mutatom Landry idei teljesítményét: 1 TD. Sosem erről ismertük, hanem a masszív yardmennyiségről, amit meccsenként bemutat, de Ajayi megjelenésével még csak ez sincs. Az első hetek 10-13 célpontja után most örül, ha 6-8 összejön. Az elmúlt hat meccséből ötször a 80 yard se lett meg, ezt pedig nem a Rams Lamarcus Joynere ellen fogja összekaparni.

 

 

Cameron Brate

 

Brate az egyértelmű WR2 Evans mögött, Eric Berry és kis csapata azonban 39 yardon tartotta Greg Olsent.  A KC még nem engedett 50 yard felett TE-nek idén.

 

Ravens

 

A Boys nem adja el a labdát, és nem engedi a defense-t feljönni a pályára. Ne várjunk sokat a Ravenstől.

 

Sep 11, 2014; Baltimore, MD, USA; Baltimore Ravens linebacker C.J. Mosley (57) is congratulated by linebacker Elvis Dumervil (58) after recovering a fumble in the fourth quarter against the Pittsburgh Steelers at M&T Bank Stadium. Mandatory Credit: Evan Habeeb-USA TODAY Sports

 

Texans

 

Ha egyszer Derek Carr meglendíti a karját, ott kő kövön nem marad, és a defense sem szerez pontot. Az Oakland ellen szerzik a legkevesebbet a szezonban, de tényleg.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!