PODCAST      KERESŐ

Podcast
9

Triple Coverage #37 – Rájátszás-esélyek – NFC

Tegnap az AFC-vel foglalkoztunk a rájátszás-esélyek tekintetében, ma pedig az NFC veszi át a főszerepet. Adhat-e 3 csapatot a rájátszásnak az NFC East? Tényleg a Dallas a liga legjobb csapata? Feléled a Packers? Mennyire hátráltatja támadófala a Seahawkst és a Vikingst? Ezekre és sok más kérdésre mind választ kaptok legújabb adásunkból.

 

triplecoverage

 

Továbbra is várjuk véleményeiteket , iratkozzatok fel iTunes csatornánkra (ott is várjuk a review-kat), de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot. ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot mp3-ban.

 

 

Megosztás:
 • googleplus
 • rss
 • mail

Írta: katonadani

 • Imre Kocsis

  Tenyleg sikerult harom olyan embernek leulni es beszelgetniaz NFC-rol akik mind semmibe veszik a Seahawks-t? Kapott 3 mondatot???

 • nem tudunk mindig mindenkiről ugyanannyit beszélni, egyszerűen nem fér bele az időnkbe… Nem tudom miért kell mindig azt feltételezni, hogy utáljuk a Hawkst, ha épp nem istenítjük őket vagy nincsenek a ranking tetején…

  én konkrétan szeretem a Hawkst, imádom Wilsont és Shermant, szóval a semmibe vételről ennyit :)

 • Imre Kocsis

  Hat a beszelgetes cime az volt, hogy rajatszas eselyek, abba pedig talan jobban illett volna roluk beszelni, mint mondjuk, hogy mikor, miert es miert nem akkor az a QB a Rams-nal aki igen vagy nem es azert erre elment jopar perc… ;-)

  Az meg hogy pl. mi a velemenyed Shermanrol, jol eltitkoltad ebben a beszelgetesben, hacsak nem abban a par masodpercben volt, amikor beletekertem, mert mar idegesito volt, hogy soha nem kerulnek sorra. :-)

 • renningan

  Igazság szerint a Seahawks nem annyira érdekes, mert biztos rájátszásrésztvevők.

  Engem a Lions érdekelt, szerintem róluk lehetett volna beszélni, mégsem beszéltek a srácok, csak pár mondatot :D Ez van

 • Imre Kocsis

  Ezek szerint nem csak nekem volt hianyerzetem :-)
  Persze, tudom, mindenki a szabadidejeben csinal olyan musort, amit mi meg szivesen hallgatunk, olvasunk, szoval, ezer hala, meg minden jo, de megis!!!!

  Lions, oke! Van roluk mit beszelni, de az erved nem ul, mert akkor nem kellett volna a musor negyedet a Dallas-sal tolteni, mert ok meg foleg nem erdekesek, ha arrol van szo kinek biztos a helye es akkor meg nem is beszeltem Brady-rol, aki hogy is jott ide?
  Ja, tudom, mindenki neki szurkol. Persze meg is erdemli… ;-)

  A sracok, arrol beszeltek ami oket erdekelte, mi meg nem csinalunk musort, szoval, hallgatjuk ami van… :-)

  Go Hawks!!!! es persze Peace!!!

 • Leonidasz007

  A te erved sem èpp túl erôs azzal hogy a műsor címe rájátszás eselyek akkor minden csapatról beszelnunk kellett volna. Szinte az osszes csalatnak van meg matematekai eselye mi meg nem azt adtuk cimnek h minden csapat rajatszas eselye. Elore felirtunk par kerdest mert ugy konnyebb haladni egy podcastben ha van menete. Most ebbe a Hawks epp nem kerult bele valamiert de nyilvan nem direkt!

 • Imre Kocsis

  Oke, ennyi, elfogadom es megegyszer koszi, hogy musort csinaltok, weblapot irtok, jatekot szerveztek, azaz szorakoztattok. De, tenyleg… :-)

 • JozsaJr

  John Ross nem marad bennt az Eaglesig?

 • De, ha egyáltalán első körbe várjuk, mert ez sem biztos (első idei mockunkban egy hónapja nem írta balentin első körbe). Elég gyenge az idei WR class sajnos.