PODCAST      KERESŐ

Playoff Ranking
11

Playoff Ranking #16 – 2016

prszeles

 

És íme az év utolsó rangsora ünnepi köntösbe öltöztetve. A következő sor már a jövő évben esedékes, és Super Bowl Rankingnak fogjuk hívni. Az AFC 6 továbbjutója már megvan, az NFC-ben azonban 2 helyre még papíron 4, gyakorlatilag három jelentkező van.

 

1. (1.) New England Patriots 13-2

 

Milyen szép statisztikákat lehet majd gyártani az AFC playoffjáról az irányítók rájátszásrutinjáról. Brady és BigBen level rengeteg, többiek level 1-2-3.

 

2. (2.) Dallas Cowboys 13-2

 

Csak túl ne pihenjék magukat. Amikor Giantsek, Packersök és Seahawksok jöhetnek szembe a maguk playoff-rutinjával, ennek azért van némi kockázata.

 

pr16_dal

 

3. (5.) Kansas City Chiefs 11-4

 

Sem a bye week, sem a 6. hely nem elérhetetlen. De amíg Kelce 100+ yardokat kap el majd’ minden meccsen, Hillt meg senki nem éri utol, addig a playoffban sem lehet nagy baj.

 

4. (8.) Pittsburgh Steelers 10-5

 

Ahogy most áll, pont vissza is vághatnak majd a Dolphinsnak azért a 15-30-ért. Mondjuk 40-30-ra.

 

5. (6.) New York Giants 10-5

 

Nekik már mindegy, csak abban reménykednek, hogy a Packersszel kelljen játszani idegenben. Az a legutóbbi két alkalommal is elég jól sült el.

 

6. (7.) Atlanta Falcons 10-5

 

A csoportgyőzelem pipa, de hazai pályán kezükben a bye week is, ami tekintve, hogy két hete még a nyakukba lihegtek Winstonék, nagyon dicséretes.

 

7. (4.) Seattle Seahawks 9-5-1

 

Fájdalmas lesz belátni, és komoly véráldozatokkal fog járni a következő szezont követő holtszezonban, hogy márpedig a támadófalra igenis költeni kell. Hazai pályán Wild Cardon még csak-csak kiküzdenének egy győzelmet, de utána kétszer idegenben?

 

8. (10.) Green Bay Packers 9-6

 

Na igen, mire fel. Akik mögöttük vannak, azoknál simán jobbak, de még előlük is megvernének nem egyet. De az ő helyük még nem fix, még akkor sem, ha a Cowboys bemutatta, hogy mire lehet számítani a Lions védelemtől, és azt gondolom, hogy nagyjából ugyanarra a mostani SNF-en is.

 

9. (3.) Oakland Raiders 12-3

 

Sorry, Carr nélkül ez egyelőre ennyi.

 

pr16_oak

 

10. (-) Miami Dolphins 10-5

 

Utolsó 10 meccsen 9-1-es mérleget hoztak össze, amivel be is csúsztak a playoffba, sőt a csillagok együttállása (W+ KC vereség) még az 5. hely is meglenne, márpedig mennyivel esélyesebbek lennének Houstonban, mint Pittsburgh-ben.

 

11. (-) Houston Texans 9-6

 

Kiharcolták, megdolgoztak érte. Kis szerencsével játszhatnának a Wild Cardon McGloin ellen is hazai pályán. Egyébként mind a Chiefs, mind a Dolphins boldog lenne velük.

 

pr16_hou2

 

12. (9.) Detroit Lions 9-6

 

Vagy Redskins. Vagy nem. Vagy Lions. Vagy nem.

 

1/1 Cleveland Browns 1-14

 

Az egész éves teljesítményüket és az 1/1-et csak nem rontják el egy Steelers elleni győzelemmel, most hogy múlt héten megnyerték a maguk Super Bowlját?

 

Megosztás:
 • googleplus
 • rss
 • mail

Írta: rowi

 • Csanonimusz

  Tudtok olyan oldalt ahol megtudom nézni a sérültek mikor jönnek vissza?(Dallas érdekelne)

 • renningan

  Hát, biztosat nem nagyon látni. Általában a hét eleji edzésriportokból lehet következtetni. Kire vagy kíváncsi? Tyron Smith pl tuti nem lesz vasárnap, de PO-ra valszeg igen.

 • Csanonimusz

  Köszi mostmár megtaláltam dallas fb oldalán az edzésriportot.
  Még egy kérdésem lenne ha a szezon végén Romot elcserélné a csapat vagy visszavonulna akkor mennyi szabadulna fel fizetési sapkából?

 • 5 millió, de 19 millió halott pénzt be kéne nyelni

 • Csanonimusz

  Köszönom a választ!
  Hát akkor lehet nem is érné meg elcserélni

 • renningan
 • Frank Guerilla

  A másik csapatnak igen. Olcsón jó játékos. Sam Bradford megért a Vikesnak egy első kört és ő teljesen közepes képességű NFL QB.

 • Frank Guerilla

  A Giants nagy playoff tapasztalata amúgy honnan jött? Tippeljetek hány játékosuk volt a csapattal a playoffban! :]

 • 16 (nem tipp, megnéztem)

 • Frank Guerilla

  Én kerek négyet számoltam, de mindegy. :) 16tal sem nevezném éppenséggel rutinos playoff gárdának a csapatot.

 • AwesomeOne

  Hát, mondjuk a keretből 11 játékosnak SB gyűrűje is van, némelyiknek 2 is. Csak a két CSK-nak van összesen 4, de gondolom ez sem számít… az meg pláne nem, hogy rajtuk kívül is már jónéhányan játszottak PO-ban ;)