About the author

Related Articles

 • polo62

  a Texans-Raiders meccs mennyire befolyásolhatja Carr megítélését akár MVP szempontból? több helyen olvastam, hogy ez a sérülés mutatta meg igazán, hogy mennyire fontos is Carr ennek a csapatnak, amit nem is kétlek, viszont az is igaz, hogy fejben teljesen szétesett az offense, és erre szerintem Penn sérülése is csak rátett. a Houstonnak “csak” annyi volt a dolga, hogy a futást lenullázza és verje meg őket egy rookie, ha tudja. tény, hogy Osweiler most sem keltette egy franchise irányító képét de ez a védelem valami brutális, Clowney egy állat. ez a D még komoly gondokat okozhat akár a Patsnek, akár a KCnek.

 • chester

  Az a baj, hogy én mindig úgy elhiszem, hogy van egy underdog csapat akinek baromi jó védelme van, aztán jön Brady és Belichick, és darabokra szedi őket. :( Tavaly ugyanez volt a Chiefsszel is (igaz onnan hiányzott Houston), tartok tőle, hogy idén a Texans is így járhat.

 • Leonidasz007

  A Patrios megveréséhez az egész védelemnek élete napját kell kifognia, mert kétségtelen hogy elot szinten teljesítenek, de még a tavaly Broncos D-nek is beletörött volna a bicskája, ha nem fognak ki valami őrületes napot. Ami még fontos hogy az offense ne adja el a labdát. Ez még talan fontosabb mint h konstans tudjanak haladni. Ha ez mind összejön akkor talán…

 • László Fodor

  MVP szempontjából semmit nem befolyásol, mert már a meccs előtt leadták a szavazatokat.

 • wolandrule

  Abszolút adom, megérdemelte a Broncos D aznap a győzelmet. Ami nekem tüske marad, hogy mi lett volna, ha Storck nem jelzi mikor indul a snap. Mondjuk az meg az edzők nagy húzása. Áh, még mindig bosszant az a meccs, Gost hibája, BB döntése, hogy nem rúgunk FG-t, inkább hajrá 4.-re. Nagyon nagy csata volt mindenesetre.

2017 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária