Connect with us

Hír

14-15 milliót is kereshet Glennon

 

Az idei holtszezon egyik legtöbbször szóba kerülő free agent irányítója a 27 éves Mike Glennon, akit nagy valószínűséggel nem fog tudni megtartani a Tampa Bay, főleg nem annak fényében, hogy mennyi QB-hiányos csapat van a ligában. Azt látni kell, hogy Glennon nem egy rossz irányító, egy normális fal mögött el tudna menedzselni úgy egy szezont, hogy a csapat ne végezzen negatív mérleggel. Kérdés, hogy ez megér-e annyit, hogy évi 14-15 millió dollárral kínálja meg őt egy csapat.

 

mikeglennon

 

A szóban forgó összeg igen tekintélyes és több olyan irányító needes csapat is van a ligában, amelynek a cap space-ébe bele férne egy ilyen volumenű szerződés. Ilyen például a Chicago Bears is, akik nem Cutlerrel tervezik a jövőt és azt csiripelik a madarak, hogy Ryan Pace komolyan gondolkodik az ex-Buccanneer leigazolásán. De felmerülhet még a potenciális landolási helyek között a New Yor Jets is, akiknek bár nincs akkora helyük a sapka alatt, azért egy ekkora szerződést még be tudnak valahogy szuszakolni a keretbe.

 

Látván a tavalyi esetet, mikor Osweiler kapott 18 millió dolláros (évi átlagot tekintve) szerződést a maroknyi kezdő meccsére, azért komolyan el kell gondolkozni, hogy az ember kinek ad egy ilyen zsíros kontraktust. Egy keveset bizonyított game manager nem biztos, hogy a legjobb megoldás, ha a franchise jövőjét szeretné egy csapat építgetni, főleg nem akkor, ha 15 millió zöldhasúról van szó. Mindenesetre, az már szinte körvonalazódik, hogy a 2017-es offseason egyik legnagyobb nyertese Glennon lesz.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!