Connect with us

Hír

Stewart: Csak a Super Bowl számít, nem az, hogy ki fut

A Panthers az idei draft első körében kihúzta a futó Christian McCaffreyt, így hiába van ott a csapatnál a veterán és amúgy remek képességű Jonathan Stewart, vélhetően komolyan rotálni fogják őket. Ez utóbbit akár zavarhatná is, hisz a veteránok miért szeretnék a helyükre pályázó újoncokat, de jelen esetben erről szó sincs:

 

Ejtsétek a témát, hisz kit érdekel? Super Bowlt akarunk nyerni nem? Erről szól a dolog, nem arról, hogy ki fut a labdával vagy ki kapja el a TD-ket

 

– mondta Stewart az ESPN-nek.

 

 

A veterán futó különben sem most először kénytelen megosztania a labdacipeléseket karrierje során. Újoncként DeAngelo Williamsszel közösen 2300 yardot termelt (Williams 1515, Stwart 836) és 12-4-gyel végeztek, a következő évben pedig mindketten elérték az 1100 yardot (Stewart 1133, Williams 1117). Kiegészülve Cam Newtonnal egy brutális futógépezete lenne a csapatnak, amire a gyengének tűnő passzblokkolás mellett komoly szüksége lenne a csapatnak.

 

A 30 éves Stewartnak 2018 után jár le a szerződése. Idén nem lehet kivágni, jövőre 3,5 milliót lehet rajta spórolni, ha úgy adódna.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!