Connect with us

Hír

Doctsonra kezdőként számít a Redskins

A Washington Redskins tavaly az első körben választotta ki Josh Doctsont, de nem igazán tudott kiteljesedni újonc évében, hiszen a DeSean Jackson, Pierre Garcon és Jamison Crowder hármas mindegyik tagjánál gyengébben teljesített az edzőtáborokban, ráadásul a 2016-os szezon nagy részét két Achilles-ín sérülése miatt ki is kellett hagynia. 2 mérkőzésen, két elkapást és 66 yardot tudott összeszedni, mielőtt IR-re került.

 

 

Doctson számára jó hír, hogy a csapat két sztárja, Jackson és Garcon is távozott a csapattól, így rögtön két hely is felszabadult a kezdőben, azonban nem lesz könnyű dolga a másodéves elkapónak, habár ő az első számú opció a megüresedett posztok egyikére.

Az OTA-k során Ryan Grant lépett elő, mint új kihívó, a csapat vezetőedzője, Jay Gruden pedig egyelőre nagyon elégedett vele. Ahogyan Doctson eddig mutatott teljesítményével is, így nem csoda, hogy nagyon pozitívan nyilatkozott mindkettejükről Gruden.

Mindketten nagyszerű elkapók. Ryanben az a legjobb, hogy bármelyik pozícióból indulva otthonosan mozog a pályán, míg Josh X-ként és Z-ként is biztató. Egyelőre Z-ként próbáljuk beépíteni a kezdőbe, aztán majd meglátjuk mi lesz belőle végül.

Doctsonnal a Redskins kizárólag Z elkapóként dolgozik az edzések során, hiszen az X egyértelműen az offseason során szerződtetett Terrelle Pryor lesz, míg slotban Crowder helye biztos.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!