Connect with us

Hír

Hosszabbított egyik legfontosabb védőjével a Lions

Korábban már írtunk arról, mik Glover Quin tervei a jövőjét illetően, de most megnyugodhat: 2019-ig maradhat Detroitban, aminek nem csak a játékos, de a csapat is örül. Quin ugyanis a Lions védelmének egyik meghatározó alakja, és bár kezd benne lenni a korban, nem szeretnék elveszteni.

 

 

A 31 éves free safety 2013 óta erősíti a Lions secondaryét, ahol rövid időn belül kulcsfigurává nőtte ki magát, és ahol egy meccset nem hagyott ki eddig. Darius Slay-jel biztos és egyben legerősebb pontjai is a Lions defense-ben, és ezzel a hosszabbítással még legalább 3 évig azok lesznek. Quin egy 2 éves, $13 milliós szerződéshosszabbítást írt alá, amiből $9,5 milliót garantáltan megkap. Ár/érték arányban ez a Lionsnak hatalmas üzlet, Quin akár többet is kaphatott volna, de annyira szereti a csapatot, hogy beérte ennyivel is, csak legyen meg végre a hosszabbítás.

 

Bob Quinn, a csapat general managere nagyon örül, hogy megszületett az egyezség, és hogy egy kulcsjátékost sikerült továbbra is Detroitban tartani. A következő kiszemelt játékos Matthew Stafford lesz, és bár arról szóltak a nyár eleji hírek, hogy a traning camp előtt meglesz a szerződés, erre még várni kell.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!