Connect with us

Hír

Belichick ki van akadva, mert nem tud elemezni a köd miatt

Amikor az NFL-es edzők nem szeretnének egy újságírói kérdésre válaszolni, akkor többnyire azt a választ adják, hogy meg kell néznünk a mérkőzés felvételeit, csak utána tudunk bármit is mondani.

Bill Belichick azonban ezen a héten ezt nem teheti meg, ugyanis a második félidőben akkora köd szállt le a Gillette Stadiumra, hogy használhatatlanná váltak a mérkőzés felvételei.

 

 

A negyedik negyedben egy nagy fehérséget vett fel a kamera. Az oldalsó kamerák a stadion tetejére vannak telepítve, így nehezen tudtak bármit is rögzíteni a tejfehérségen kívül. Az endzone-ban levők kicsit alacsonyabban helyezkednek el és egy kicsit élesebb képet is adnak, így azok már használhatók. Igaz, ezeken nem látszódnak a pálya szélső területein elhelyezkedő játékosok.

 

 

A körülmények az este beköszöntével csak rosszabbra fordultak, az NBC a skycameken kívül nem tudott semmit sem használni a közvetítéshez. A látási viszonyok persze nem csak a tv-s technikának okoztak nehézséget, hanem az oldalvonal mellett álló edzőknek is megnehezítették a mérkőzéssel való együttélést.

Az első félidőben és a harmadik negyed elején minden rendben volt. A harmadik negyed közepére azonban már nehezen láttunk az öregedő szemünkkel. Ekkor jött el az a pont, amikor már semmit sem lehetett látni, különösen a pálya széléről.

Belichick azt is elmondta, hogy az igazán nagy problémát az okozta, hogy nem tudtak megfelelően elemezni a fenti kamerák képeit felhasználva, de nem gondolja, hogy ennek komolyabb hatása lett volna a mérkőzés kimenetelét illetően.

Dan Quinn ezzel nem feltétlen érthet egyet, azonban az biztos, hogy a vasárnapi teljesítményüket akkor se nézné vissza, hogyha verőfényes napsütésben játszottak volna, annyira kilátástalan volt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!